İsmini bana profilimden ilet, gördüğüm gibi sileyim not düşelim avukatlara.
Alınırsan avukat desteğinde bulunuruz.
Hocam ismim zaten avukatlarda var, vermiştim Twitter'da ne olur ne olmaz diye. Sağ olsun bir arkadaş oldukça yardımcı oldu bu tarz konularda, avukat yönlendirmesi yapıyordu. Ama iyi niyetiniz için müteşekkirim :temenni: Eğer bir şey olursa işte ifadeye çağırılma gibi, buraya gelişmeleri yazacağım.

Hocam ismim zaten avukatlarda var, vermiştim Twitter'da ne olur ne olmaz diye. Sağ olsun bir arkadaş oldukça yardımcı oldu bu tarz konularda, avukat yönlendirmesi yapıyordu. Ama iyi niyetiniz için müteşekkirim :temenni: Eğer bir şey olursa işte ifadeye çağırılma gibi, buraya gelişmeleri yazacağım.
Çitlembik veya Lina'ya verdiniz diye düşünüyorum. Zeynep ablam sağ olsun Saraçhane'de çok topladı arkamı. Tanrı yardımcısı olsun.
İfadeye falan çağırılırsanız haberimiz olsun, gerekli kaynaklara iletiriz canınız sıkılmasın.

Bu arada haberler güzel, Taksim'e yürüyecek kardeşlerimizin Şişli'deki buluşmasına Özgür Çelik de katılacak.
Bu da demek oluyor ki orantısız güç bi tık daha orantılı olacak.

Bu arada haberler güzel, Taksim'e yürüyecek kardeşlerimizin Şişli'deki buluşmasına Özgür Çelik de katılacak.
Bu da demek oluyor ki orantısız güç bi tık daha orantılı olacak.

Son düzenleme: