Saç şampuanı önerisi

Saç tipinize bağlı. Fakat kozmetikten ziyade Organicum, TTO gibi ürünler tercih ederseniz daha iyi olur.

Hocam işine karışmak gibi olmasın da bence bu vakitlerde saçını yıkama. Çünkü ertesi gün yine yağ toplayıp gün ortasında huzursuz ediyor. Sabah kalkınca banyo yapmak en güzeli.

İfadeler: 199
Hocam işine karışmak gibi olmasın da bence bu vakitlerde saçını yıkama. Çünkü ertesi gün yine yağ toplayıp gün ortasında huzursuz ediyor. Sabah kalkınca banyo yapmak en güzeli.

O kişiden kişiye değişiyor hafta için her gün 4.30'da duş alırım hafta sonu da kafama estiği gibi.

Sağlıklı saçta böyle olmaz. Her gün yağlanıyorsa bir sorun var demektir. Her gün yıkamaktan kaçının.

Özellikle m*stürbasyon yaparken hiç önermiyorum o şampuanı.

Ben şampuan olarak Tresan Neetle kullanıyorum. Saçımın yağını en çok o gideriyor. Bir ara Bioblas professionals kullanıyordum.

Kepekler kasindiriyor mu? Kasindiriyorsa doktora gidip kepek sampuani alin, Kasinmiyorsa Head&Shoulders iyidir kepege karsi. Kolayda yaglanmaz.

Bu şampuanı kullanabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 81J1VCg7NvL._AC_UF1000,1000_QL80_.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…