Hocam işine karışmak gibi olmasın da bence bu vakitlerde saçını yıkama. Çünkü ertesi gün yine yağ toplayıp gün ortasında huzursuz ediyor. Sabah kalkınca banyo yapmak en güzeli.
Hocam işine karışmak gibi olmasın da bence bu vakitlerde saçını yıkama. Çünkü ertesi gün yine yağ toplayıp gün ortasında huzursuz ediyor. Sabah kalkınca banyo yapmak en güzeli.
Şu anda Clear Men mentollü ürününü kullanmaktayım ve maalesef pişman oldum. Hızlı bir kepek ve yağ artışı gerçekleşti. Ben kullanıyorum sorun yok diyecekler için lütfen Clear önermeyiniz, bana yaramadı. Özellikle saçımı adam edebilecek türden tavsiyeniz varsa çok memnun olurum.
Belli bir bütçe yok, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şu anda Clear Men mentollü ürününü kullanmaktayım ve maalesef pişman oldum. Hızlı bir kepek ve yağ artışı gerçekleşti. Ben kullanıyorum sorun yok diyecekler için lütfen clear önermeyiniz, bana yaramadı. Özellikle saçımı adam edebilecek türden tavsiyeniz varsa çok memnun olurum.
Belli bir bütçe yok, tavsiyelerinizi bekliyorum.