Daha az önce o sabun ile yıkandım. Hem saçlarım temizlendi. Hem de kepek falan yapmıyor.

Clear'ın içeriği bence çok ağır. Az kullanınca bile aşırı kepek yapıyor. Neden hala alıyorlar anlamıyorum.
Hocam işine karışmak gibi olmasın da bence bu vakitlerde saçını yıkama. Çünkü ertesi gün yine yağ toplayıp gün ortasında huzursuz ediyor. Sabah kalkınca banyo yapmak en güzeli.

Hocam işine karışmak gibi olmasın da bence bu vakitlerde saçını yıkama. Çünkü ertesi gün yine yağ toplayıp gün ortasında huzursuz ediyor. Sabah kalkınca banyo yapmak en güzeli.

O kişiden kişiye değişiyor hafta için her gün 4.30'da duş alırım hafta sonu da kafama estiği gibi.

Sağlıklı saçta böyle olmaz. Her gün yağlanıyorsa bir sorun var demektir. Her gün yıkamaktan kaçının.

Şu anda Clear Men mentollü ürününü kullanmaktayım ve maalesef pişman oldum. Hızlı bir kepek ve yağ artışı gerçekleşti. Ben kullanıyorum sorun yok diyecekler için lütfen Clear önermeyiniz, bana yaramadı. Özellikle saçımı adam edebilecek türden tavsiyeniz varsa çok memnun olurum.
Belli bir bütçe yok, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Özellikle m*stürbasyon yaparken hiç önermiyorum o şampuanı.

Ben şampuan olarak Tresan Neetle kullanıyorum. Saçımın yağını en çok o gideriyor. Bir ara Bioblas professionals kullanıyordum.

Şu anda Clear Men mentollü ürününü kullanmaktayım ve maalesef pişman oldum. Hızlı bir kepek ve yağ artışı gerçekleşti. Ben kullanıyorum sorun yok diyecekler için lütfen clear önermeyiniz, bana yaramadı. Özellikle saçımı adam edebilecek türden tavsiyeniz varsa çok memnun olurum.
Belli bir bütçe yok, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kepekler kasindiriyor mu? Kasindiriyorsa doktora gidip kepek sampuani alin, Kasinmiyorsa Head&Shoulders iyidir kepege karsi. Kolayda yaglanmaz.

Bu şampuanı kullanabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 81J1VCg7NvL._AC_UF1000,1000_QL80_.webp
    81J1VCg7NvL._AC_UF1000,1000_QL80_.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 67