Soğuk döküm mü bilmiyorum da doğal sabunlar gayet güzel arkadaşın dediği gibi. Onun dışında illa ki şampuan diyorsan Head & Shoulders Derma x PRO pahalı ancak fena olmayan bir üründü.Soğuk döküm doğal sabun bulabilirsen en iyisi diyebilirim. Ancak bulması kolay değil ve fiyatlar pahalı.
Daha yepyeni gördüm kusura bakmayın. Güzel şampuan dediğim gibi saçımın yağını en çok o alıyor ama bu sıralar yaz da geldi aşırı beş yağlanma söz konusu.İlginç bir seçim hocam, ilk defa senden duydum. Memnun musun?
Sıkıntı yok hocam, teşekkürler yanıt için. Ben de arayış içerisindeyim bu aralar, denemek için sordum.Daha yepyeni gördüm kusura bakmayın. Güzel şampuan dediğim gibi saçımın yağını en çok o alıyor ama bu sıralar yaz da geldi aşırı beş yağlanma söz konusu.
Kıvırcıklar için olanı saçı hızlı yağlandırabiliyor dikkat edin.![]()
OGX Düzleştirici Brazilian Keratin Smooth Sülfatsız Şampuan 385 ml - Fiyatı, Yorumları
OGX Düzleştirici Brazilian Keratin Smooth Sülfatsız Şampuan 385 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben bunu kullandım zamanında baya bir güzel yaptı saçımı. Tekrar alacağım da fırsat olmuyor.
Kezzap gibi duruyor hocam aynı
Görüntü olarakKıvırcıklar için olanı saçı hızlı yağlandırabiliyor dikkat edin.
Kezzap gibi duruyor hocam aynı
@Violett
Eğer saçın kıvırcıksa yahut dalgalıysa Loreal Expert Curl öneriyorum.