Ben 375TL'yi bırak 100TL vermem tıraşa, evde kendim kesiyorum öğrendim kesmeyi, battal gazinin torunu vanku gibi saç stilim oluyor ama en azından param cebimde kalıyor.

Merhaba. Bir kuaför var ve cidden iyi kesimler yapıyor ilk defa gideceğim. Ancak bugün fiyat sorduğumda 375 TL dedi. Yani sizi bilemem ama bu fiyat bana çok geldi. Normalde 170 TL'ye mahalle kuaförüne kestiriyordum ancak bazı arkadaşlarım çok önerdi git diye. Yani gitsem 1 ay sonra yeniden uzayacak yani. Gidilir mi? Low fade yapmayı düşünüyorum.
Makine alin ve kendi sacinizi kendiniz kesin. 170 liraya da iki durum gomersiniz ya da sac uzatip annenize kestirin. O da bir cozum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bir kuaför var ve cidden iyi kesimler yapıyor ilk defa gideceğim. Ancak bugün fiyat sorduğumda 375 TL dedi. Yani sizi bilemem ama bu fiyat bana çok geldi. Normalde 170 TL'ye mahalle kuaförüne kestiriyordum ancak bazı arkadaşlarım çok önerdi git diye. Yani gitsem 1 ay sonra yeniden uzayacak yani. Gidilir mi? Low fade yapmayı düşünüyorum.

Nasıl bir yer olduğuna bağlı. Eğer mahalle arası lüks görünümlü bir yerse verilmez. Eğer gerçekten sağlam tıraş olmak isterseniz TikToK'den Instagram'dan araştırabilirsiniz. 300-400 civarına daha iyisini yapabiliyorlar.