- Makaleler
- 23
PSP için bir yama buldum fakat ücretli. Sizce 50 TL'ye değer mi? Şu an 150 TL var kartımda. Paramın 3'te 1'i gidecek yani.
1 - Yama hangi oyun için?PSP için bir yama buldum fakat ücretli. Sizce 50 TL'ye değer mi? Şu an 150 TL var kartımda. Paramın 3'te 1'i gidecek yani.
1- Silent Hill Origins için1 - Yama hangi oyun için?
2 - Oyun başka platformlarda var mı?
3 - Yama kaliteli ve çalışıyor mu?
4 - Yama gerçek donanımda çalışıyor mu? Yani texture patch gerektiriyor mu?
Silent Hill Origins'i gerçekten seviyor ve oynamak istiyorsanız alabilirsiniz. Ben olsam almazdım ama PSP'de oyunun kontrolleri aşırı kanser.1- Silent Hill Origins için
2- PS2'de var ve orada yaması ücretsiz
3- Yama çalışıyor fakat kaliteli mi bilmiyorum
4- PSP'de çalışıyor evet
Aslında bir fikrim daha var. Steam Deck alıp (Genel olarak Nintendo Switch emülasyonunda kullanmak için. Ayrıca ufak indie oyunlarda takılmak için.) PS2 emulatoru kullanıp oyunu handheld bir şekilde deneyebilirim. Bu da kafamı karıştırıyor.Silent Hill Origins'i gerçekten seviyor ve oynamak istiyorsanız alabilirsiniz. Ben olsam almazdım ama PSP'de oyunun kontrolleri aşırı kanser.
Gayet mantıklı bir fikir. Onun ile Dolphin de açarsınız. RPCS3, XEMU ve Xenia da denenir.Aslında bir fikrim daha var. Steam Deck alıp (Genel olarak Nintendo Switch emülasyonunda kullanmak için. Ayrıca ufak indie oyunlarda takılmak için.) PS2 emulatoru kullanıp oyunu handheld bir şekilde deneyebilirim. Bu da kafamı karıştırıyor.