8461

Uzman
Genellikle 2-3 günde bir duş alıyorum ama 3. gün gelene kadar saçlarımdan sanki 5 litre yağ çıkıyor. Üstüne bir de saçlarım dökülüyor. Çok sıcak suyla duş almıyorum, fazla şampuan da kullanmıyorum. Önceden kepek vardı, o geçti ama saçtaki yağlanma ve dökülme hala devam ediyor. Ne yapabilirim?

Genellikle 2-3 günde bir duş alıyorum ama 3. gün gelene kadar saçlarımdan sanki 5 litre yağ çıkıyor. Üstüne bir de saçlarım dökülüyor. Çok sıcak suyla duş almıyorum, fazla şampuan da kullanmıyorum. Önceden kepek vardı, o geçti ama saçtaki yağlanma ve dökülme hala devam ediyor. Ne yapabilirim?
Her gün almayı denediniz mi? Genetik olarak saçlarınız yağlanmaya meyilli demek ki. Her gün yıkayın muhtemelen dediğiniz kadar yağ çıkmaz bir süre sonra.

En mantıklı şey cildiye randuve almak herkesin dediğini ürünü kullanma her cilt bir değil.

Hocam sivilce durumunuz nasıl ona göre sorunu kökünden çözecek bir öneri vereceğim.
Bende sivilce de yok dökülme de yok. Sadece bir aralar saçlarımı bağlıyordum, o sırada fazla sert bağlamamdan dolayı döküldüler. Şimdi dökülme yok ama gidenleri nasıl geri getireğiz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Cildiyeler genelde saç konusunda pek deneyimli olmuyor, kendim gittiğimden biliyorum. Sıcak suyu azaltın, sülfatsız şampuana geçmeyi deneyin ama azalmaz genelde genetik oluyor. Onun da çözümü, kuru şampuan kullanmak arada.

Cildiyeler genelde saç konusunda pek deneyimli olmuyor, kendim gittiğimden biliyorum. Sıcak suyu azaltın, sülfatsız şampuana geçmeyi deneyin ama azalmaz genelde genetik oluyor. Onun da çözümü, kuru şampuan kullanmak arada.

Hocam sanırım genetik ne kullandıysam düzelmedi günlük saçımı yıkıyorum mecburen.