Ben kıvırcık değilim düz bir saçım var sorun olmaz mı?Ne alakası var?
3.5 yıldır saçımı uzatıyorum ve kıvırcığım. Asla saçımı taramıyorum. Gerekli şampuanı ve kremi kullandığın sürece saçın dolanmaz. Taramana da gerek kalmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Saç düzse tarak istemez. Ama kıvırcık veya çok dalgalı saç yapısı varsa jole veya krem gibi takviyelerle düzgün görüntü verebilirsiniz. Benim uzun olmasına rağmen o kadar tarak görmüyor saçım.
Ama yağlanma konusunda tabi kısa saç gibi olmaz. Göze batar.
Ama yağlanma konusunda tabi kısa saç gibi olmaz. Göze batar.
tsaana
Başarılı
Ne ne alakası var kral. Saçını taramazsa karışır kestirmek zorunda kalır. Senin saçın kıvırcık olmadığı için bir sıkıntı olmamış.Ne alakası var?
3.5 yıldır saçımı uzatıyorum ve kıvırcığım. Asla saçımı taramıyorum. Saçım belime geliyor. Gerekli şampuanı ve kremi kullandığın sürece saçın dolanmaz. Taramana da gerek kalmaz.
Kıvırcık değilim de tarayınca berbat gözüküyor benim saçım. Ön kısmını tarıyorum gerisi çok kötü gözüküyor dağınık daha iyi.Sıradan bir saçın varsa kesinlikle taraman gerekiyor. Benim saçlar kıvırcık istesemde taramam pek mümkün olmuyor, yıka çık yapıyorum.
Kıvırcık değil?Ne ne alakası var kral. Saçını taramazsa karışır kestirmek zorunda kalır. Senin saçın kıvırcık olmadığı için bir sıkıntı olmamış.
tsaana
Başarılı
Senin saçına kıvırcık demedim zaten. Cevap verdiğim adama dedim.Kıvırcık değilim de tarayınca berbat gözüküyor benim saçım. Ön kısmını tarıyorum gerisi çok kötü gözüküyor dağınık daha iyi.
Kıvırcık değil?
Saçlarım kıvırcık dedim. Ayrıca taramıyorum. Bakım kremi sürdüğün sürece birbirine karışmaz.Ne ne alakası var kral. Saçını taramazsa karışır kestirmek zorunda kalır. Senin saçın kıvırcık olmadığı için bir sıkıntı olmamış.
Tamam hocam.Senin saçına kıvırcık demedim zaten. Cevap verdiğim adama dedim.
Şu kısmı anlamadım da tam o yüzden.Senin saçın kıvırcık olmadığı için bir sıkıntı olmamış.
Kıvırcık saça jole sürmek mi?Ama kıvırcık veya çok dalgalı saç yapısı varsa jole veya krem gibi takviyelerle düzgün görüntü verebilirsiniz.
tsaana
Başarılı
Pardon yanlış yazmışım. Saçımı bir ara uzun kullanıyordum ameliyat olduğum için tarayamadım. Karıştığı için Kestirmek zorunda kaldım.Saçlarım kıvırcık dedim. Ayrıca taramıyorum. Bakım kremi sürdüğün sürece birbirine karışmaz.
İyiki de kestirmişim.
Aklındaki şeyi atarsan daha iyi olur.Merhaba, saçımı asla taramıyorum çok fazla yağlanıyor. İllaki 2 günde bir bazen de eğer yine yağlanıyorsa her gün yıkanırım. Saçımı uzatmayı planlıyorum ama uzatma dediğim kızlardaki gibi değil, enseyi ve önü aldırırım zaten ama yanlar, üstler falan uzun kalacak. Böyleyken sizce uzatmak mantıklı mı? Önceki berber daha önce berbat kesti saçımı önü uzun bıraktı sürekli önüme geliyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yüz hatlarım şu an küçük bu yüzden kısa saç gerçekten çok kötü duruyor nefret ediyorum. Ayrıca uzun saçın insana verdiği ayrı bir güven hissi var bunu seviyorumPardon yanlış yazmışım. Saçımı bir ara uzun kullanıyordum ameliyat olduğum için tarayamadım. Karıştığı için Kestirmek zorunda kaldım.
İyiki de kestirmişim.
Fotoğraflara göz attım sadece bunu bulabildim o yüzden bunu atıyorum. Bunun gibi işte dediğim şey ama benim saçım çok daha düz böyle değil. Ama uzatma şekli olarak bu şekilde.