Saçını asla taramayan biri uzatmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 834
Ne alakası var?

3.5 yıldır saçımı uzatıyorum ve kıvırcığım. Asla saçımı taramıyorum. Gerekli şampuanı ve kremi kullandığın sürece saçın dolanmaz. Taramana da gerek kalmaz.
Ben kıvırcık değilim düz bir saçım var sorun olmaz mı?

Saç düzse tarak istemez. Ama kıvırcık veya çok dalgalı saç yapısı varsa jole veya krem gibi takviyelerle düzgün görüntü verebilirsiniz. Benim uzun olmasına rağmen o kadar tarak görmüyor saçım.

Ama yağlanma konusunda tabi kısa saç gibi olmaz. Göze batar.

Ne ne alakası var kral. Saçını taramazsa karışır kestirmek zorunda kalır. Senin saçın kıvırcık olmadığı için bir sıkıntı olmamış.

Sıradan bir saçın varsa kesinlikle taraman gerekiyor. Benim saçlar kıvırcık istesemde taramam pek mümkün olmuyor, yıka çık yapıyorum.
Kıvırcık değilim de tarayınca berbat gözüküyor benim saçım. Ön kısmını tarıyorum gerisi çok kötü gözüküyor dağınık daha iyi.

Ne ne alakası var kral. Saçını taramazsa karışır kestirmek zorunda kalır. Senin saçın kıvırcık olmadığı için bir sıkıntı olmamış.
Kıvırcık değil?

Kıvırcık değilim de tarayınca berbat gözüküyor benim saçım. Ön kısmını tarıyorum gerisi çok kötü gözüküyor dağınık daha iyi.

Kıvırcık değil?
Senin saçına kıvırcık demedim zaten. Cevap verdiğim adama dedim.

Saçlarım kıvırcık dedim. Ayrıca taramıyorum. Bakım kremi sürdüğün sürece birbirine karışmaz.

Saçlarım kıvırcık dedim. Ayrıca taramıyorum. Bakım kremi sürdüğün sürece birbirine karışmaz.
Pardon yanlış yazmışım. Saçımı bir ara uzun kullanıyordum ameliyat olduğum için tarayamadım. Karıştığı için Kestirmek zorunda kaldım.
İyiki de kestirmişim.

Aklındaki şeyi atarsan daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon yanlış yazmışım. Saçımı bir ara uzun kullanıyordum ameliyat olduğum için tarayamadım. Karıştığı için Kestirmek zorunda kaldım.
İyiki de kestirmişim.
Yüz hatlarım şu an küçük bu yüzden kısa saç gerçekten çok kötü duruyor nefret ediyorum. Ayrıca uzun saçın insana verdiği ayrı bir güven hissi var bunu seviyorum saçım çok karışık hiç taramadığım için

Aklın da ki şeyi atarsan daha iyi olur.

Fotoğraflara göz attım sadece bunu bulabildim o yüzden bunu atıyorum. Bunun gibi işte dediğim şey ama benim saçım çok daha düz böyle değil. Ama uzatma şekli olarak bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…