Cidden insanı rezil etmişler. Evlenmek bile çoğu durumda çok gereksiz. Masraftan ve gereksiz bir imzadan başka bir şey değil. O parayla ihtiyaçlar alınabilir. Birlikte yaşamak için bir anlaşma yapmak yeterli oluyor.

Son düzenleme:
Böyle bir gelenek zamanında olduysa, bağlı kalınması bile çok rahatsız edici, izlerken bunaldım. Şahsen sokakta görsem çok alay ederim. Her yörenin kendine has gelenekleri, görenekleri vardır elbette ama bu işlerin de biraz ağırlığı olmalı. İnsanları maymun etmeye gerek yok. Kendileri durumdan şikayetçi değilse onlara ne ala tabii, bir şey diyemem. Buyurun söz konusu video:

Bir gün evlenirsem kesinlikle doğa'nın olduğu bir yerde 1.derece yakınlarımın olduğu toplasan 10 kişiyi geçmeyecek şekilde nikah yaparım düğün falan yapmam Nikah'tan sonra dans falan olur biter gider ama maalesef Türkiye'de ki kızların çoğu düğün meraklısı ben öyle değilim eğer benim gibi düşünen kız varsa gelsin bulsun beni :D

Bir gün evlenirsem kesinlikle doğa'nın olduğu bir yerde 1.derece yakınlarımın olduğu toplasan 10 kişiyi geçmeyecek şekilde nikah yaparım düğün falan yapmam Nikah'tan sonra dans falan olur biter gider ama maalesef Türkiye'de ki kızların çoğu düğün meraklısı ben öyle değilim eğer benim gibi düşünen kız varsa gelsin bulsun beni :D
Hocam bu 'Doğulu ve Balkan göçmenleri benden uzak dursun.' demenin daha medeni hali sanırım zira biz göçmenlerde düğün olmazsa olmaz, doğuluları zaten hiç söylemeye gerek yok.
Bu arada ben asla düğün düşünmeyen insanlardanım Boşnak olmama karşın.Bunun sebebi düğünü hem gereksiz maddi külfet görmem hem de biz Boşnak ailelerin olmazsa olmaz şatafat istekleri.

Sokaklarda konvoy yapıp korna çalmalarından nefret ediyorum çok sinir bozucu.
Kanunen düğün konvoyları yasak mı bilmiyorum ama saat 23.00 ve sonrası ses duyunca direkt arıyorum. Polisin hemen gelip kapattırması bende müthiş bir zevk yaratıyor. Her şeyin bir kuralı var; saat 23.00'dan sonra yasaksa sokak düğünü yapmayacaksın kardeşim. Diğeri hakkında bir bilgim yok. Ciddi rahatsız olursam aynı şekilde yapacağım.