8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 5 Mayıs 2025 #11 Kızın kankasına yanla sen de iyi taktiktir tavsiye ederim, ama usturuplu ol adamakıllı hareket et.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 Beğeniler 592 Yer Balıkesir 5 Mayıs 2025 #12 845 dedi: Kızın kankasına yanla sen de iyi taktiktir tavsiye ederim ama usturuplu ol adamakıllı hareket et. Genişletmek için tıkla... İyi değiller hocam maalesef
845 dedi: Kızın kankasına yanla sen de iyi taktiktir tavsiye ederim ama usturuplu ol adamakıllı hareket et. Genişletmek için tıkla... İyi değiller hocam maalesef
8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 5 Mayıs 2025 #13 SadeceEfe dedi: İyi değiller hocam maalesef Genişletmek için tıkla... Yav o önemli değil seninkinin vereceği tepki önemli.
SadeceEfe dedi: İyi değiller hocam maalesef Genişletmek için tıkla... Yav o önemli değil seninkinin vereceği tepki önemli.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 Beğeniler 592 Yer Balıkesir 5 Mayıs 2025 #14 Mustafac41 dedi: Seni büyük ihtimalle friend Zone'a koydu, başka limanlara açılmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ama notları benim göremeyeceğim şekilde attı arkadaşım sayesinde gördüm. 845 dedi: Yav o önemli değil seninkinin vereceği tepki önemli. Genişletmek için tıkla... Zaten diyor ki şu anda anlık heves bu senin için eğer yaparsam dediği doğru çıkmış olur.
Mustafac41 dedi: Seni büyük ihtimalle friend Zone'a koydu, başka limanlara açılmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ama notları benim göremeyeceğim şekilde attı arkadaşım sayesinde gördüm. 845 dedi: Yav o önemli değil seninkinin vereceği tepki önemli. Genişletmek için tıkla... Zaten diyor ki şu anda anlık heves bu senin için eğer yaparsam dediği doğru çıkmış olur.
8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 5 Mayıs 2025 #15 SadeceEfe dedi: Hocam ama notları benim göremeyeceğim şekilde attı arkadaşım sayesinde gördüm. Zaten diyor ki şu anda anlık heves bu senin için eğer yaparsam dediği doğru çıkmış olur. Genişletmek için tıkla... Her şey hevesle başlar bu işlerde zaten, sen abini dinle dediğimi yap. Zaten bu kızdan hayır gelmez sana.
SadeceEfe dedi: Hocam ama notları benim göremeyeceğim şekilde attı arkadaşım sayesinde gördüm. Zaten diyor ki şu anda anlık heves bu senin için eğer yaparsam dediği doğru çıkmış olur. Genişletmek için tıkla... Her şey hevesle başlar bu işlerde zaten, sen abini dinle dediğimi yap. Zaten bu kızdan hayır gelmez sana.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.684 Çözümler 14 Beğeniler 7.801 5 Mayıs 2025 #16 SadeceEfe dedi: Ama hocam göz göze gelince falan gülüyor. Genişletmek için tıkla... Dediğimde daha çok emin oldum şu an.
SadeceEfe dedi: Ama hocam göz göze gelince falan gülüyor. Genişletmek için tıkla... Dediğimde daha çok emin oldum şu an.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 Beğeniler 592 Yer Balıkesir 5 Mayıs 2025 #17 SF26 dedi: Dediğimde daha çok emin oldum şu an. Genişletmek için tıkla... Kestim zaten yeter artık hocam Next'ya. Sadece göz göze geldiğimde gülüşürüz başka da bir şey yok.
SF26 dedi: Dediğimde daha çok emin oldum şu an. Genişletmek için tıkla... Kestim zaten yeter artık hocam Next'ya. Sadece göz göze geldiğimde gülüşürüz başka da bir şey yok.