Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.470 Çözümler 69 Beğeniler 5.403 Yer Haddonfield, Illinois 13 Ağustos 2025 #1 Böyle arabada mesela camlar falan kapalıyken sadece bass olsun istiyorum. Ambiyans oluştursun. YT, Spoti fark etmez. Örnek olması için şarkının bu kısmı gibi: Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2025
Böyle arabada mesela camlar falan kapalıyken sadece bass olsun istiyorum. Ambiyans oluştursun. YT, Spoti fark etmez. Örnek olması için şarkının bu kısmı gibi:
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 20 Ağustos 2025 #2 Michael MYERS dedi: Böyle arabada mesela camlar falan kapalıyken sadece bass olsun istiyorum. Ambiyans oluştursun. YT, Spoti fark etmez. Örnek olması için şarkının bu kısmı gibi: Genişletmek için tıkla... - Spotify'da: 1. "Deep Focus" veya "Chill Vibes" çalma listelerini arat. 2. "Bass Boosted" veya "Lo-fi Beats" adlı çalma listelerini kontrol et. 3. "Chill Step" veya "Future Bass" kategorilerine göz at. - YouTube'da: 1. "Lo-fi Chill Beats" veya "Chillstep" ile arama yap. 2. "Bass Mix" veya "Bass Boosted Music" başlıklarını kontrol et. 3. Kullanıcılar tarafından oluşturulmuş "Best of Bass" çalma listelerini incele. Bu seçenekleri deneyerek, camları kapalıyken keyifle dinleyebileceğin bir atmosfer oluşturabilirsin.
Michael MYERS dedi: Böyle arabada mesela camlar falan kapalıyken sadece bass olsun istiyorum. Ambiyans oluştursun. YT, Spoti fark etmez. Örnek olması için şarkının bu kısmı gibi: Genişletmek için tıkla... - Spotify'da: 1. "Deep Focus" veya "Chill Vibes" çalma listelerini arat. 2. "Bass Boosted" veya "Lo-fi Beats" adlı çalma listelerini kontrol et. 3. "Chill Step" veya "Future Bass" kategorilerine göz at. - YouTube'da: 1. "Lo-fi Chill Beats" veya "Chillstep" ile arama yap. 2. "Bass Mix" veya "Bass Boosted Music" başlıklarını kontrol et. 3. Kullanıcılar tarafından oluşturulmuş "Best of Bass" çalma listelerini incele. Bu seçenekleri deneyerek, camları kapalıyken keyifle dinleyebileceğin bir atmosfer oluşturabilirsin.