deniz745

Uzman
Çoğu Türkçe şarkının, işte tür fark etmeksizin pop, rock vs. beati mükemmel, yani sözsüz olarak sadece intro ve beatini paylaşsa belki de kat kat fazla izlenecek. Sonra sözler bir giriyor, mahvediyor o beati, uyumsuz oluyor çoğunlukla. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektronik parçaları henüz keşfetmemiş ama bu parçaların belli looplara sahip versiyonlarına takıntılı bir kitle mevcut Türkiye'de.
Bu norm biraz da trendlere ve sosyal medya içeriklerine bağlı.
Zaman içerisinde arada bir fark kalmayacağına inanıyorum (yani sözler o kadar çok azalacak ki genre elektronik sayılabilecek).

Çoğu Türkçe şarkının, işte tür fark etmeksizin pop, rock vs. beati mükemmel, yani sözsüz olarak sadece intro ve beatini paylaşsa belki de kat kat fazla izlenecek. Sonra sözler bir giriyor, mahvediyor o beati, uyumsuz oluyor çoğunlukla. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum?
Bende öyle düşünüyorum ama başından sonunda kadar diyorsan orada aynı fikirde olamam :D Bunun daha No 1'i, Kayra'sı var. Ayrıyeten eski Türkçe şarkılara da yönelebilirsin. Açıkçası onlar müzik ve söz uyumu da baya iyi bence. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama birkaç şarkı fikrini değiştirebilir eğer çok üstünde durmadıysan bu durumun.