K Klonless Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Beğeniler -1 15 Ağustos 2024 #1 Xray yükledim fakat diğer madenleri de gösteriyor. Sadece ama sadece elmas cevherini gösteren xrayler yok mu acaba?
Xray yükledim fakat diğer madenleri de gösteriyor. Sadece ama sadece elmas cevherini gösteren xrayler yok mu acaba?
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 15 Ağustos 2024 #2 Klonless dedi: Xray yükledim fakat diğer madenleri de gösteriyor. Sadece ama sadece elmas cevherini gösteren xrayler yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... MC, bir hikaye yazma oyunu değil mi? Artı 0 Eksi
Klonless dedi: Xray yükledim fakat diğer madenleri de gösteriyor. Sadece ama sadece elmas cevherini gösteren xrayler yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... MC, bir hikaye yazma oyunu değil mi?
tifosii Uzman Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 25 Yer Monza Grand Prix 15 Ağustos 2024 #3 Klonless dedi: Xray yükledim fakat diğer madenleri de gösteriyor. Sadece ama sadece elmas cevherini gösteren xrayler yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Oyun ismi bize gökten inecek sanırım. Artı 0 Eksi
Klonless dedi: Xray yükledim fakat diğer madenleri de gösteriyor. Sadece ama sadece elmas cevherini gösteren xrayler yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Oyun ismi bize gökten inecek sanırım.
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.224 Çözümler 7 Beğeniler 3.109 15 Ağustos 2024 #4 tifosii dedi: Oyun ismi bize gökten inecek sanırım. Genişletmek için tıkla... İyice bir değişik oldum ya. Artı 0 Eksi
tifosii dedi: Oyun ismi bize gökten inecek sanırım. Genişletmek için tıkla... İyice bir değişik oldum ya.
Que Yetkin Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 849 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 511 Yer adana 15 Ağustos 2024 #5 Klonless dedi: Xray yükledim fakat diğer madenleri de gösteriyor. Sadece ama sadece elmas cevherini gösteren xrayler yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Texture Pack yüklediyseniz internette olması lazımdı sadece belirli bir maden için olanları fakat onun yerine bir launcher kullanmanız daha iyi olur. Sürprizbozan: Öneri Oyunun hiçbir türlüsünde hile kullanılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum ücretsiz her yazılıma güvenmemek lazım. Artı 0 Eksi
Klonless dedi: Xray yükledim fakat diğer madenleri de gösteriyor. Sadece ama sadece elmas cevherini gösteren xrayler yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Texture Pack yüklediyseniz internette olması lazımdı sadece belirli bir maden için olanları fakat onun yerine bir launcher kullanmanız daha iyi olur. Sürprizbozan: Öneri Oyunun hiçbir türlüsünde hile kullanılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum ücretsiz her yazılıma güvenmemek lazım.
Şehinşah Başarılı Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 181 Beğeniler 57 15 Ağustos 2024 #6 Hilelerde Search diye bir seçenek var bloğu yazıyorsun sadece o gözüküyor. YTD. Artı 0 Eksi
everythink Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 213 Beğeniler 189 15 Ağustos 2024 #7 tifosii dedi: Oyun ismi bize gökten inecek sanırım. Genişletmek için tıkla... Ya kral sırf yazmak için yazmayın ne için yazdığı açıkça belli ki kac tane oyunda elmas için xray lazım? Cevap ver geç bilmiyorsan atla. Artı 0 Eksi
tifosii dedi: Oyun ismi bize gökten inecek sanırım. Genişletmek için tıkla... Ya kral sırf yazmak için yazmayın ne için yazdığı açıkça belli ki kac tane oyunda elmas için xray lazım? Cevap ver geç bilmiyorsan atla.
tifosii Uzman Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 25 Yer Monza Grand Prix 16 Ağustos 2024 #8 everythink dedi: Ya kral sırf yazmak için yazmayın ne için yazdığı açıkça belli ki kac tane oyunda elmas için xray lazım? Cevap ver geç bilmiyorsan atla. Genişletmek için tıkla... Kaç oyun mu? Sanki tüm oyunları biliyorsunuz da yazıyorsunuz. Belki az oyanan bir oyun? Artı 0 Eksi
everythink dedi: Ya kral sırf yazmak için yazmayın ne için yazdığı açıkça belli ki kac tane oyunda elmas için xray lazım? Cevap ver geç bilmiyorsan atla. Genişletmek için tıkla... Kaç oyun mu? Sanki tüm oyunları biliyorsunuz da yazıyorsunuz. Belki az oyanan bir oyun?
U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.937 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 18 Ağustos 2024 #9 Bahsettiğiniz oyun Minecraft mı? Artı 0 Eksi