Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
MC, bir hikaye yazma oyunu değil mi?Xray yükledim fakat diğer madenleri de gösteriyor. Sadece ama sadece elmas cevherini gösteren xrayler yok mu acaba?
tifosii
Uzman
Oyun ismi bize gökten inecek sanırım.Xray yükledim fakat diğer madenleri de gösteriyor. Sadece ama sadece elmas cevherini gösteren xrayler yok mu acaba?
Uyuyan Sincap
Üstün
İyice bir değişik oldum ya.
Texture Pack yüklediyseniz internette olması lazımdı sadece belirli bir maden için olanları fakat onun yerine bir launcher kullanmanız daha iyi olur.Xray yükledim fakat diğer madenleri de gösteriyor. Sadece ama sadece elmas cevherini gösteren xrayler yok mu acaba?
Oyunun hiçbir türlüsünde hile kullanılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum ücretsiz her yazılıma güvenmemek lazım.
Ya kral sırf yazmak için yazmayın ne için yazdığı açıkça belli ki kac tane oyunda elmas için xray lazım? Cevap ver geç bilmiyorsan atla.
tifosii
Uzman
Kaç oyun mu? Sanki tüm oyunları biliyorsunuz da yazıyorsunuz. Belki az oyanan bir oyun?Ya kral sırf yazmak için yazmayın ne için yazdığı açıkça belli ki kac tane oyunda elmas için xray lazım? Cevap ver geç bilmiyorsan atla.
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-