serbest

Yetkin
Makaleler
1
Arkadaşlar, 2 veya 3 şeritli yol var. Sol şerit sola dönüyor ve düz gidiyor ve 10 aractan 9'u o şeritte. Tamam dönse sıkıntı yok ama düz gidiyor, sağdaki şerit de aynısını yapyor. Hiç çözüm bilen var mı? Sağ şerit bomboş sol şerit 10 km trafik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm trafik modu kurmakta yatıyor. Vanilla sürümdeki trafik yapay zekası bozuk olduğu için istediğin kadar kaliteli yollar yap, belli bir süre sonra %70'in ustunde trafik akiciligi olmayacaktır.

Bende tmpe adında bir mod var. Gelişmiş taşıt yz eetkinleştir butonuna tıklıyorum. Gözle görebildiğim bir fark yok. Başka bir moddan mı bahsettiniz?

Pardon, değişken şeriti sona getirince kaynak yapan araçlar oluyor😁😁😁

Bende tmpe adında bir mod var. Gelişmiş taşıt yz eetkinleştir butonuna tıklıyorum. Gözle görebildiğim bir fark yok. Başka bir moddan mı bahsettiniz?

Pardon, değişken şeriti sona getirince kaynak yapan araçlar oluyor😁😁😁
TMPE ile sadece sola donmeye ayarlayin sol seridi. Sola ve ileri ayarlayinca YZ sapitir.

TMPE ile sadece sola donmeye ayarlayin sol seridi. Sola ve ileri ayarlayinca YZ sapitir.

Deniyorum. Teşekkür ederim.

Hem yz ayarını açtım hem şerit ayarlarını düzelttim, düzeldi. Tabii her kavşak için yapmadım, trafik olanlara yaptım. Teşekkür ederim

Son düzenleme: