Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

serbest

Yetkin
Makaleler
1
DLC haritaları kurduğumda 5-6 saniyede bir ekran görüntüsündeki gibi hata alıyorum. Hata hep çıkıyor o yüzden oyun oynanmıyor. Çözümünü bilen var mı?

1723719808521.webp

Çözüm
Oyunu silmeseydim nasıl yapildigini adim adim gosterirdim ama maalesef oyunu sildim. YouTube videosu izleyerek ve uygulamayi kurcalayak duzeltebilirsin. Dedigim gibi, aldığın hata uyumsuz bir mod yuzunden oluyor ve onu bulmanin en kolay yolu da Skyve kullanmak.

Gördüm bozuk modları gösterdi. Yandan tike basıp kapattım ama devam etti sorun. Modları geri getirdim şimdi sadece tiki kapamışım. Hallederim. Ama beim sevdiğim moddan biri ulaşımda bilet fiyatları vb. şeylerle oynadığım mod gitti. Onun yenisini bulmaya çalışıyorum şimdi. Hatırlıyorsan veya biliyorsan linkini atabilirsen iyi olur. Uyumsuz modları listeledi ama 20 tane mod buldu. Hepsini silmedim deneyeceğim.

Improved Transport Manager 0.2 (beta 2) bu mod bozuk çıktı. Yanında 1-2 mod daha vardı. Ama onlar gerekli değil zaten.
0.2 surumu cok eski surum. Attigim surumde sorun cikmamasi lazim. Bozuk modun sayfasinda alternatifleri de listelenir bazen, onlara da bir bakiniz.