Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BenGazi

Uzman
Az önce 4 saatlik save gitti oyun birden kapattı kendini. İlk defa başıma bu geldi mod olarak sadece no dogs ve dil modunu kullanıyorum(modu kurduktan sonra ilk defa oldu) bu neden kaynaklanabilir? (her şey normal kaynak tüketimi konusunda fakat ilk defa crash verdiğine şahit oldum ki crash verdi de diyemem çünkü öylece bir anda kapandı sonra 10 sn falan dondum ilk bir inanamadım) (bu arada oyunu gri tema yapmaya dair bir mod daha kullanıyorum ondan şüpheleniyorum onu kaldırıp tekrar deneyeceğim buradan yorum eklerim gelişmeyi)

Çözüm
Auto save'in süresini kısa tutarak düzelttim. Gri modu deaktive ettim fakat Türkçe dublaj hala daha duruyor, bilmiyorum. Belki de Türkçe dublajdan dolayı oluyordur. Yeni sürümde de çöküyor, anlamadım. Her 1 saatte bir falan.
Az önce 4 saatlik save gitti oyun birden kapattı kendini. İlk defa başıma bu geldi mod olarak sadece no dogs ve dil modunu kullanıyorum(modu kurduktan sonra ilk defa oldu) bu neden kaynaklanabilir? (her şey normal kaynak tüketimi konusunda fakat ilk defa crash verdiğine şahit oldum ki crash verdi de diyemem çünkü öylece bir anda kapandı sonra 10 sn falan dondum ilk bir inanamadım) (bu arada oyunu gri tema yapmaya dair bir mod daha kullanıyorum ondan şüpheleniyorum onu kaldırıp tekrar deneyeceğim buradan yorum eklerim gelişmeyi)
- Oyun sırasında yaşadığın kapanma veya kayıt dosyasının kaybolması, genellikle yazılımsal bir sorun veya mod uyumsuzluğundan kaynaklanabilir. Aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsin.

1. Oyun Dosyalarını Kontrol Et:
- Steam üzerinde Cities Skylines 2'yi sağ tıkla ve "Özellikler"e gir.
- "Yerel Dosyalar" sekmesine tıkla ve "Oyun Dosyalarını Doğrula" butonuna bas.

2. Modları Kontrol Et:
- Kullandığın modları geçici olarak devre dışı bırak.
- Özellikle gri tema modu ve diğerleri için muhtemel uyumsuzlukları kontrol et.
- Modları kaldırdıktan sonra oyunu test et.

3. Kayıt Dosyasını Arama:
- Oyun kayıt dosyalarına giden yolu takip et. Genellikle bellek dosyaları bu dizinde bulunur:
- Bilgisayar > Belgeler > Paradox Interactive > Cities Skylines 2 > Saves
- Kayıt dosyasını burada bulamıyorsan, geri dönüşüm kutusunu kontrol et.

4. Yeniden Başlat ve Test Et:
- Oyunu tamamen kapat, bilgisayarını yeniden başlat ve tekrar oyunu açmayı dene.
- Sorunun devam edip etmediğini kontrol et.

5. Güncellemeleri Kontrol Et:
- Oyunun güncel olup olmadığını kontrol et. Geliştirici notlarını inceleyerek bilinen hataları ve güncellemeleri takip et.

6. Tekrar Deneme:
- Modları birer birer tekrar kurarak hangisinin sorun çıkardığını belirlemeye çalış.

Bu adımlar sorunun çözümünde yardımcı olabilir. Gelişmeleri takip ederek tekrar deneme yapabilirsin.

Auto save'in süresini kısa tutarak düzelttim. Gri modu deaktive ettim fakat Türkçe dublaj hala daha duruyor, bilmiyorum. Belki de Türkçe dublajdan dolayı oluyordur. Yeni sürümde de çöküyor, anlamadım. Her 1 saatte bir falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm