20571

Becerikli
Merhaba JavaScript bilgim var ancak PHP bilmiyorum forum sitesi kurabilir miyim? Ya da kuramazsam hangi altyapıyı önerirsiniz?

Birde fralum kullanabilirmiyim başka JavaScript ile olmaz ise?

Merhaba JavaScript bilgim var ancak PHP bilmiyorum forum sitesi kurabilir miyim? Ya da kuramazsam hangi altyapıyı önerirsiniz?

Birde fralum kullanabilirmiyim başka JavaScript ile olmaz ise?
Yanii, bir bakımdan kurulabilir tabii ki fakat PHP daha sağlıklı diye biliyorum.

Merhaba 2 yıldır yazılım geliştiricisi olarak çalışıyorum tabii ki de javascript ile forum yapabilirsin ama sana tavsiyem kısıtlı vaktin var ise hazır altyapı kullanmandır diğer türlü forum yapmak özellike tek başına çok meşakatli bir olacaktır senin için." Php ile form yapmak daha sağlıklı" gibi bir ibare de meslek hayatı tecrübeme göre yanlıştır dilediğin dilde forum yazabilirsin, iyi çalışmalar.

Yapilir. Tabii Basic JavaScript bilgisiyle olacak is degil. Node JS Next JS React JS vb kutuphanelerin yardimiyla birçok seyi rahatlikla yaparsin. Arkadasin dedigi PHP daha saglikli gibi bir durum söz konusu degil ama PHP ile yazmak JavaScript'e gore bir tik daha kolay olacaktir.

Merhaba 2 yıldır yazılım geliştiricisi olarak çalışıyorum tabii ki de JavaScript ile forum yapabilirsin ama sana tavsiyem kısıtlı vaktin var ise hazır altyapı kullanmandır diğer türlü forum yapmak özellike tek başına çok meşakatli bir olacaktır senin için." PHP ile form yapmak daha sağlıklı" gibi bir ibare de meslek hayatı tecrübeme göre yanlıştır dilediğin dilde forum yazabilirsin, iyi çalışmalar.
Hocam peki Flarum iyi altyapı mı?

Yapilir. Tabii Basic JavaScript bilgisiyle olacak is degil. Node JS Next JS React JS vb kutuphanelerin yardimiyla birçok seyi rahatlikla yaparsin. Arkadasin dedigi PHP daha saglikli gibi bir durum söz konusu degil ama PHP ile yazmak JavaScript'e gore bir tik daha kolay olacaktir.
Altyapı olarak ne önerirsiniz? Flarum iyi mi, ya da yazmak ne zaman sürer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temel olarak sadece "javascript" tek başına yeterli değil. Backend için node.js'e ihtiyacınız var.