Detaylar
Kim cevapladı?theodore bagwell
Başarılı
Yanii, bir bakımdan kurulabilir tabii ki fakat PHP daha sağlıklı diye biliyorum.Merhaba JavaScript bilgim var ancak PHP bilmiyorum forum sitesi kurabilir miyim? Ya da kuramazsam hangi altyapıyı önerirsiniz?
Birde fralum kullanabilirmiyim başka JavaScript ile olmaz ise?
Hocam JavaScript ve PHP arasındaki farklar neler ayrıca ?Yanii, bir bakımdan kurulabilir tabii ki fakat PHP daha sağlıklı diye biliyorum.
theodore bagwell
Başarılı
Hocam benim Frontend tarafında pek bir bilgim yok fakat bunu YouTube üzerinde videolar izleyerek araştırır iseniz daha fazla bilgiye sahip olursunuz. Buradan yazarak bir yere kadar anlatılabilirHocam JavaScript ve PHP arasındaki farklar neler ayrıca ?
atalayio
Üyecik
Merhaba 2 yıldır yazılım geliştiricisi olarak çalışıyorum tabii ki de javascript ile forum yapabilirsin ama sana tavsiyem kısıtlı vaktin var ise hazır altyapı kullanmandır diğer türlü forum yapmak özellike tek başına çok meşakatli bir olacaktır senin için." Php ile form yapmak daha sağlıklı" gibi bir ibare de meslek hayatı tecrübeme göre yanlıştır dilediğin dilde forum yazabilirsin, iyi çalışmalar.
mahmutxd005
Becerikli
Yapilir. Tabii Basic JavaScript bilgisiyle olacak is degil. Node JS Next JS React JS vb kutuphanelerin yardimiyla birçok seyi rahatlikla yaparsin. Arkadasin dedigi PHP daha saglikli gibi bir durum söz konusu degil ama PHP ile yazmak JavaScript'e gore bir tik daha kolay olacaktir.
Hocam peki Flarum iyi altyapı mı?Merhaba 2 yıldır yazılım geliştiricisi olarak çalışıyorum tabii ki de JavaScript ile forum yapabilirsin ama sana tavsiyem kısıtlı vaktin var ise hazır altyapı kullanmandır diğer türlü forum yapmak özellike tek başına çok meşakatli bir olacaktır senin için." PHP ile form yapmak daha sağlıklı" gibi bir ibare de meslek hayatı tecrübeme göre yanlıştır dilediğin dilde forum yazabilirsin, iyi çalışmalar.
Altyapı olarak ne önerirsiniz? Flarum iyi mi, ya da yazmak ne zaman sürer?Yapilir. Tabii Basic JavaScript bilgisiyle olacak is degil. Node JS Next JS React JS vb kutuphanelerin yardimiyla birçok seyi rahatlikla yaparsin. Arkadasin dedigi PHP daha saglikli gibi bir durum söz konusu degil ama PHP ile yazmak JavaScript'e gore bir tik daha kolay olacaktir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılır. React JS kullanman lazım. En kolay onunla yaparsın.
Ne kadar sürer ayrıca bir sorum daha var altyapıyı yapmayı düşünmeye başladım hangi altyapı daha iyi 3 4 tane sayar mısınız?