Makaleler
14
Yer
İstanbul
Valorant hesabımı satıyorum. Siteye koymuştum bir al satçı arkadaş yazdı numarasını verdi. Site üzerinden yapmayalım komisyon alıyor dedi.

Yazdığı şey şu;
Kullanıcı adı ve şifreni ver, hesabı kontrol edeyim. Hesap doğru ve bir sıkıntı yok ise parayı atayım. Parayı attıktan sonra e-postası üzerime verirsin dedi.

Sadece kullanıcı adı ve şifre ile hesap çalınabilir mi? Şifre ve e-posta değişmek için benim e-postama kod geliyor sonuçta.
@Toby Fox bir bilgin var mı?

Hocam komisyon keserse kessin, eğer İtemsatış üzerinden satıyorsan herhangi bir dolandırıcılık durumunda karşı tarafın bilgilerini veriyor, adli işlem başlatabiliyorsunuz.

Site üzerinden yapmak istemiyorsa dolandırmaktır zaten amacı.

Bana da öyle geldi fakat benim e-postam olmadan hesabın şifre ve e-postasını nasıl değiştirecek ki?

1751814627345.webp

Hesabını geçici olarak Valorant hesabı sattığını iddia ettiği birine verip parasını almasın? Ya da hile veya bileti kötüye kullanım ile tehdit etmek, bir açık var ise açığı kullanmak, Riot desteğe "Ne de olsa bu şimdi destek sayfasına bakmaz." diyerek hesabın sahibi olduğunu iddia edip mail adresi değişikliğini talep etmesin? Daha neler neler dönüyordur. :D

Tamam belki bu kadar kötü niyetli de olmayabilir. Ama kötü niyetli ise canını yakacak. Ama neden risk alıyorsun? Riot Games ile iletişime de geçtiğin zaman "Hesap satışı yasak. Bunu bilmiyor musunuz?" diyecekler.

Kankam mailini bulabiliyor öncelikle. Riotun bir bugı var bulunabiliyor. Eğer mail şifren aynı değilse riot sifresiyle ve 2 aşamalı doğrulama açık değilse deneyebilir.

Hangi site bilmiyorum fakat çoğu sitede site dışı iletişim yasak. Site üzerinden alıyorsa alsın. Israr ederse destek talebi oluşturup şikayet edin.

Çalınmaz ama arkadaşın dolandırcı olduğu çok belli her zaman site üzerinden satış yapın.