Sadece LoL'de FPS düşmesi

Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Sadece LoL'de FPS düşmesi yiyorum ne yapmalıyım? Sıcaklık vb normal.

4060
i7 11700KF

Sadece sistemi belirtmen yeterli değil. Oyunun hangi kısmında bu sorunu yaşıyorsun? Eğer başlangıç üssünde yaşıyorsan başlangıç üssündeki efektler çok fazla FPS düşürüyor, ayarlarını en düşüğe al. Oyunun ilerleyen kısımlarında FPS'in düşmesi normal. İmkanın varsa video ile sorununu paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım.

Sorunu daha net tanımlayabilmek için soruyorum. FPS düşmesi mi yoksa anlık FPS drop mu yaşıyorsun? Yani takım savaşlarında efektler ve kalabalık varken FPS düşüp savaş bitene kadar öyle kalıyorsa normal, ancak oyunun herhangi alakasız bir anında anlık olarak FPS örneğin 120’den 20’ye düşüp sonra anlık geri yükseliyorsa başka bir şey vardır.

Hareket ön görme ayarını kapat ve FPS sınırsız ise limitle.

Belki işe yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
raminiz tek kanalsa olabilir veya oyunun belli anlarina gore tf normal fight veya basede olmak gibi
2x16.

Bi anda gidiyor takım savaşı olmasına gerek yok. Dümdüz donuyor o görüntü kalıyor 10-20 saniye sonra geliyor ekran.

Her an.

Son düzenleme:
Önceden böyle bir durum olmuyorsa sorun yazılımsal olabilir. Sıcaklık, kullanım, tüketim değerlerini gene de paylaşma şansınız var mı? Ek olarak bütün sistemi paylaşın.

Önceden böyle bir durum olmuyorsa sorun yazılımsal olabilir. Sıcaklık, kullanım, tüketim değerlerini gene de paylaşma şansınız var mı? Ek olarak bütün sistemi paylaşın.
Sıcaklık normal 50lerde ekran kartının

Dosya Ekleri

• resim_2025-08-02_224604021.webp
    202,5 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…