Dün gece vakitlerinde problemi yaşamaya başladım. Oyun oynuyorum veya film izliyorum hiç bir sıkıntı yok. Fakat Instagram, YouTube ve Facebook inanılmaz ağırlaştı. Ne mobil veride ne wifi'de uygulamalarda adam akıllı bir şey yapamıyorum. Sebebi ne olabilir?
Detaylar
Kim cevapladı?Sansüriye'desin. WARP kullan.
Blackraven
Üstün
Dışarıda tank görüyorum Faruk, hayırdır bir kutlama mı var tarzı bir soru olmuş. Siyasi olaylardan kaynaklı dünden beri sosyal medyada bant daraltma uygulanıyor.
- Makaleler
- 1
Dün gece vakitlerinde problemi yaşamaya başladım. Oyun oynuyorum veya film izliyorum hiçbir sıkıntı yok. Fakat Instagram, YouTube ve Facebook inanılmaz ağırlaştı. Ne mobil veride ne Wi-Fi'de uygulamalarda adamakıllı bir şey yapamıyorum. Sebebi ne olabilir?
Dun geceden beri bant kisitlamasi var denilmekte ancak ben hiç hissetmedim.
DNS over HTTPS uygulamalari dener misiniz? Android için Intra tavsiyemdir. Ayarlardan DNS'i Cloudflare seçin.
- Makaleler
- 5
Yine klasik bant daraltması.
VPN, GoodbyeDPI gibi yöntemler işe yarayacaktır. TurkNet ise DoH de işe yarar.
Cidden bende bunu anlamıyorum. Hiç mi gündemi takip etmiyorlar acaba?Biraz vatanın gidişatına baksanız, gündem takip etseniz keşke.
- Makaleler
- 20
Türkçesi:
Canlı veriler, Türkiye’de X, YouTube, Instagram, Facebook, TikTok ve WhatsApp gibi çevrimiçi platformların birçok ağda kısıtlandığını doğruluyor. Bu gelişme, ana muhalefet partisi CHP’nin İstanbul’daki genel merkezinin polis tarafından ablukaya alınmasının ardından miting çağrısı yapmasıyla aynı zamana denk geldi.
Edemiyoz ki. Dun uyumadik ve bilgi bile bulamadim. Olay anini vermediler gece.Cidden bende bunu anlamıyorum. Hiç mi gündemi takip etmiyorlar acaba?