EfeA

Yetkin
Yer
İstanbul
Dün gece vakitlerinde problemi yaşamaya başladım. Oyun oynuyorum veya film izliyorum hiç bir sıkıntı yok. Fakat Instagram, YouTube ve Facebook inanılmaz ağırlaştı. Ne mobil veride ne wifi'de uygulamalarda adam akıllı bir şey yapamıyorum. Sebebi ne olabilir?

Bant daraltması yapıyor muz cumhuriyeti yetkilileri. Kayyum olayından dolayı. VPN kullanırsan sorunun çözülür.

1757322373560.webp

Dışarıda tank görüyorum Faruk, hayırdır bir kutlama mı var tarzı bir soru olmuş. Siyasi olaylardan kaynaklı dünden beri sosyal medyada bant daraltma uygulanıyor.

Dün gece vakitlerinde problemi yaşamaya başladım. Oyun oynuyorum veya film izliyorum hiçbir sıkıntı yok. Fakat Instagram, YouTube ve Facebook inanılmaz ağırlaştı. Ne mobil veride ne Wi-Fi'de uygulamalarda adamakıllı bir şey yapamıyorum. Sebebi ne olabilir?

Dun geceden beri bant kisitlamasi var denilmekte ancak ben hiç hissetmedim.
DNS over HTTPS uygulamalari dener misiniz? Android için Intra tavsiyemdir. Ayarlardan DNS'i Cloudflare seçin.

Türkçesi:
Canlı veriler, Türkiye’de X, YouTube, Instagram, Facebook, TikTok ve WhatsApp gibi çevrimiçi platformların birçok ağda kısıtlandığını doğruluyor. Bu gelişme, ana muhalefet partisi CHP’nin İstanbul’daki genel merkezinin polis tarafından ablukaya alınmasının ardından miting çağrısı yapmasıyla aynı zamana denk geldi.