- Makaleler
- 62
Diğer oyunlarda ping yok fakat sadece Valorant'ta var. Nasıl çözeceğim ben bu sorunu? Sürekli üstte "ortalamanın üstünde ping" ve "ağ sorunu" yazıyor.
Sanırım Europe/İstanbul. 3 hafta önce başladım. Tam bilmiyorum oyunu.Hangi sunucuya bağlısınız? Bilmeden başka bir sunucuya geçmiş olabilirsiniz.
IPv6 kapalı zaten hocam.Riot Türkiye desteği, ipv6'yı da kapatmanızı tavsiye ediyor
Türkiye'de isen sunucuyu sadece İstanbul olarak ayarla. Onun dışında sunucu kaynaklı olup olmadığını anlamak için maçtaki diğer oyunculara da sorun yaşayıp yaşamadıklarını sor.Diğer oyunlarda ping yok fakat sadece Valorant'ta var. Nasıl çözeceğim ben bu sorunu? Sürekli üstte "ortalamanın üstünde ping" ve "ağ sorunu" yazıyor.
Diğer oyuncular yaşamıyor bu sorunu.Türkiye'de isen sunucuyu sadece İstanbul olarak ayarla. Onun dışında sunucu kaynaklı olup olmadığını anlamak için maçtaki diğer oyunculara da sorun yaşayıp yaşamadıklarını sor.
Neden bilmiyorum ama Riot Türkiye desteği, ipv6'yı da kapatmanızı tavsiye ediyor. Oyunu bir süredir oynamadığım için emin değilim ama ayarlar kısmında ağ ile ilgili hangi seçenekler var?
Sanırım Europe/İstanbul. 3 hafta önce başladım. Tam bilmiyorum oyunu.Hangi sunucuya bağlısınız? Bilmeden başka bir sunucuya geçmiş olabilirsiniz.
IPv6 kapalı zaten hocam.Riot Türkiye desteği, ipv6'yı da kapatmanızı tavsiye ediyor