Detaylar
Kim cevapladı?Yalan olduğunu düşünüyorum.
seeraddar
Yetkin
Ben düşünmüyorum. Biraz bakındım doğru gibi. Bu başkanları da çıkıp "Ben veri tabanını değiştirdiysem Fenerbahçe için değiştim." der.
Bandırmalı1965
Uzman
Ben düşünmüyorum. Biraz bakındım doğru gibi. Bu başkanları da çıkıp "ben veri tabanını değiştirdiysem Fenerbahçe için değiştim." der.
O konuşmanın devamını dinlemeden aynı lafı 10 yıldır döndürmeyin.
Xbox 360E
Üstün
Takımları bu kadar savunmanın mantığı yok, yaptıysa tutuklanır yapmadıysa tutuklanmaz. Zamanla er geç gerçekler ortaya çıkar.
Şahsı fikrim olarak bütün takımlar yapmışken Fenerbahçe'nin yapmamış olmaması biraz kolpa gibi.
Şahsı fikrim olarak bütün takımlar yapmışken Fenerbahçe'nin yapmamış olmaması biraz kolpa gibi.
- Makaleler
- 6
Büyük bir iddia. Sorusturma devam ediyordur zaten. Bizim ligte temiz takım yok zaten.
25457
Uzman
Yalan olduğunu kanıtlamak için 50 tane neden var, mesela paylaşan adam direkt ekran görüntüsü almış ekranın fotoğrafını çekmemiş. Hiç güvenlik önlemi falan yok mu izin versin? Veya adamların hepsi Tuttur üzerinden mi oynuyor ve bu sadece GS'li X kullanıcısı tarafından mı fark ediliyor?
Mesela İrfan Can Eğribayat'ın doğum tarihi 15 Nisan 1999 olarak geçiyor, gerçekte 30 Haziran 1998.
Mehmet Topal'ın doğum tarihi 7 Mart 1986 olarak geçiyor, gerçekte 3 Mart 1986.
Mesela İrfan Can Eğribayat'ın doğum tarihi 15 Nisan 1999 olarak geçiyor, gerçekte 30 Haziran 1998.
Mehmet Topal'ın doğum tarihi 7 Mart 1986 olarak geçiyor, gerçekte 3 Mart 1986.
seeraddar
Yetkin
Konuda savunduğum takım yok.
incii
Uzman
Ben düşünmüyorum. Biraz bakındım doğru gibi. Bu başkanları da çıkıp "Ben veri tabanını değiştirdiysem Fenerbahçe için değiştim." der.
Konuşmanın devamında şike yapıldıysa sorumluluğun tüm kulüpte olduğunu, bundan ötürü sorunun şahsi değil kulüplen beraber çözülmesi gerektiğini söylüyor. Ardından kongreyi toplayalım orada bir karara varın diyor. Yani kısacası şike yapıldıysa dahi kulüp için yapılmıştır diyor. Devamında da kanıtlayamazlar diyor zaten
Bir de soracak olan varsa Beşiktaşlıyım.
ysffbulut
Yetkin
O konuşmanın devamını dinlemeden aynı lafı 10 yıldır döndürmeyin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-