Pogba aslında yansıttı. Şuanda bir Fransa milli takımı ve Juventus efsanesi. Manchester United kariyeri tartışılsa da Juventus'un Serie A'daki dominasyonunun mimarlarından ve Fransa Milli Takımı onun yokluğunu hissetti.
Aslında tam yansıtamadı, yansıtacağı yıllarda futbolu bırakmak zorunda kaldı. Şu an ki halini konuşmaya dilim varmıyor.Pogba aslında yansıttı. Şuanda bir Fransa milli takımı ve Juventus efsanesi. Manchester United kariyeri tartışılsa da Juventus'un Serie A'daki dominasyonunun mimarlarından ve Fransa Milli Takımı onun yokluğunu hissetti.
Türk spor yöneticiliğinin vahim durumunu gözler önüne seren bir örnek maalesef. Sakatlandığı günden beri merak ettim acaba nasıl başarabiliyor uyumayı? Ben olsam delirir, kafayı yer ya intihar ederim ya da tımarhaneye tıkılırım.Abdülkadir Ömür, kulübünün azizliğine uğrayan bir topçu.
Akla ilk gelen isimlerden fakat gelişebileceğini düşünmüyordum. Öyle de oldu. Çalım yeteneği ve kıvraklığı iyiydi fakat tecrübesi yoktu. Tecrübe kazanmak için girdiği maçlarda tekrar tekrar denediği akrobasilerle asla tecrübe kazanamadı ve kendini hep aşağıya çekti. Tabii işin bir de mental kısmı var; oralar hakkında bilgim yok.
Yani resmen olmasa da fiilen bıraktı, yasağı kalktıktan sonra Monaco ile sözleşme imzaladı ama forma süresi 6 lig maçı ile sınırlı kaldı.Aslında tam yansıtamadı, yansıtacağı yıllarda futbolu bırakmak zorunda kaldı. Şu an ki halini konuşmaya dilim varmıyor.
Sizin bildiğiniz o zaman buzdağının görünen kısmı oluyor hocam.Akla ilk gelen isimlerden fakat gelişebileceğini düşünmüyordum. Öyle de oldu. Çalım yeteneği ve kıvraklığı iyiydi fakat tecrübesi yoktu. Tecrübe kazanmak için girdiği maçlarda tekrar tekrar denediği akrobasilerle asla tecrübe kazanamadı ve kendini hep aşağıya çekti. Tabii işin bir de mental kısmı var; oralar hakkında bilgim yok.
Doğrudur.Sizin bildiğiniz o zaman buzdağının görünen kısmı oluyor hocam.