Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Onaylanmayan konular buz dağının altında.
Genelleme yapmanın bir anlamı yok. "sağlık kategorisindeki tüm konular onaylanmasın" demek yerine sağlık kategorisindeki bu tür konular onaylanmasın. Deseniz daha sağlıklı bir yaklaşım olacaktır.
Yukarıdaki mesajları okumanızı tavsiye ederim, tüm olan değil moderasyonum güzel bir düzeltme yapmış.
Ethem Efe
Üstün
Sırf konuları görmek için moderator olabilirim sanırım. Rüşvet versem 1 günlük modluk için.
Biraz gülerim en azından.
Aslında başlıkta yapılan düzeltmede bir sıkıntı yok, okuduğunuzu anlamıyorsanız insanlar ne yapsın? "Her konunun onaylanmaması" demek, adı üstünde, her konu onaylanmayacak, demektir. Hiçbir konu onaylanmayacak ya da onaylanmasın, demek değildir.
Aslında başlıkta yapılan düzeltmede bir sıkıntı yok, okuduğunuzu anlamıyorsanız insanlar ne yapsın? "Her konunun onaylanmaması" demek, adı üstünde, her konu onaylanmayacak, demektir.
Böyle saçma konular adamın şeyinin tahriş olduğunu forumdan kim yardım edebilir ürolojiden kim burada üye gösterebilir misin? Adam göstermeden kim ne önersin?
Sanırım yanlış kişiye cevap verdiniz. Benim böyle bir iddiam olmadı.Böyle saçma konular adamın şeyinin tahriş olduğunu forumdan kim yardım edebilir ürolojiden kim burada üye gösterebilir misin? Adam göstermeden kim ne önersin?
Son düzenleyen: Moderatör:
Saglik konusunda ayip olmaz her insan bir konuyu sorabilmeli ama yani tabi oyle "Penis kokmasi" gibi degisik konular sacma geliyor. Yani bir doktora gitmeli.
Bazen tıp care bulamayabiliyor, o zaman burada sorabilirler.
seeraddar
Yetkin
Forumun seviyesini niye düşürsün, Buna sen mi karar veriyorsun? Tam olarak seviye düşüren şey nedir? Ben seviye düşüren bir şey görmüyorum. Gayet doğal, insana ait olan bir şey hakkında sorulan soruları görüyorum.Konuyu göz ardı etmek istemiyorum belki yardımcı olabileceğim bir şey var? Böyle konular görmek forumun seviyesini düşürüyor. Agresif olmaya gerek yok seni buna zorlayan da yok.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.