Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Önerim başlıktaki gibidir. Örnekleri aşağıdadır, teşekkürler.

Moderasyon başlığa düzeltme uygulamış her zamanki gibi, bazı konular olacaktı.

Ekran görüntüsü 2025-08-17 231021.webp

Ekran görüntüsü 2025-08-17 231037.webp

Ekran görüntüsü 2025-08-17 231058.webp

Son düzenleme:
Genelleme yapmanın bir anlamı yok. "sağlık kategorisindeki tüm konular onaylanmasın" demek yerine sağlık kategorisindeki bu tür konular onaylanmasın. Deseniz daha sağlıklı bir yaklaşım olacaktır.

Yukarıdaki mesajları okumanızı tavsiye ederim, tüm olan değil moderasyonum güzel bir düzeltme yapmış.

Aslında başlıkta yapılan düzeltmede bir sıkıntı yok, okuduğunuzu anlamıyorsanız insanlar ne yapsın? "Her konunun onaylanmaması" demek, adı üstünde, her konu onaylanmayacak, demektir. Hiçbir konu onaylanmayacak ya da onaylanmasın, demek değildir.

O aya ile başlayan isimli elemanın ağır derecede troll olduğunu düşünüyorum.

Aslında başlıkta yapılan düzeltmede bir sıkıntı yok, okuduğunuzu anlamıyorsanız insanlar ne yapsın? "Her konunun onaylanmaması" demek, adı üstünde, her konu onaylanmayacak, demektir.

Böyle saçma konular adamın şeyinin tahriş olduğunu forumdan kim yardım edebilir ürolojiden kim burada üye gösterebilir misin? Adam göstermeden kim ne önersin?

Örnek verdiğin elemanlardan biri troll. Göz ardı edebilirsin. Asıl "Bu tür konular onaylanmamalı." diye açılan konular onaylanmamalı.

Saglik konusunda ayip olmaz her insan bir konuyu sorabilmeli ama yani tabi oyle "Penis kokmasi" gibi degisik konular sacma geliyor. Yani bir doktora gitmeli. :D Bazen tıp care bulamayabiliyor, o zaman burada sorabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu göz ardı etmek istemiyorum belki yardımcı olabileceğim bir şey var? Böyle konular görmek forumun seviyesini düşürüyor. Agresif olmaya gerek yok seni buna zorlayan da yok.
Forumun seviyesini niye düşürsün, Buna sen mi karar veriyorsun? Tam olarak seviye düşüren şey nedir? Ben seviye düşüren bir şey görmüyorum. Gayet doğal, insana ait olan bir şey hakkında sorulan soruları görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.