Çözüldü Sağlık ocakları 18 yaş altı alıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sabah 9 gibi aradım ve velin olmadan almayız dediler. Başka bir arkadaşımın küçük kardeşi gidip almış, sanırım sağlık ocağında çalışanların inisiyatifine kalmış bir şey.
Bu belgeler evet biraz eski. Fakat sanırım kanun hala değişmemiş. Türkçe'm pek iyi değildir. Belgelerden anladğıma göre tek başına doktora gidebilirsin. Ancak muayene sonrasında gerekebilecek herhangi bir müdahale için ailen olmak zorunda.

Almıyorlar, geçen gün küçük kardeşim gitmiş söylediklerine göre acil durumlar harici muayne olmuyor ve raporda vermiyorlar.

Sağlık ocaklarında herkes aynı değil. Bazısı velin olmasa rapor yazmazken bazısı sadece sen gitsen bile yazıyor. Tek seferliğe mahsus verebilir ama sonrasında velinin gelmesini isteyecektir.

Ya da okula gidip bu günlük izin alabilirim sağlık ocağına gidemiyorum diyerek.

Saat 9'da açılıyor sağlık ocağı orada şansımı deneyip olmazsa okula giderim oradan bilemedim.

Ya da okula gidip bu günlük izin alabilirim sağlık ocağına gidemiyorum diyerek.

Saat 9'da açılıyor sağlık ocağı orada şansımı deneyip olmazsa okula giderim oradan bilemedim.
En kötü gidip aileniz sonradan izinliye çevirtirir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…