Sağlık ocağına tek başıma gidebilir miyim? 16 yaşındayım.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sabah 9 gibi aradım ve velin olmadan almayız dediler. Başka bir arkadaşımın küçük kardeşi gidip almış, sanırım sağlık ocağında çalışanların inisiyatifine kalmış bir şey.
acrcase
Uzman
Bu belgeler evet biraz eski. Fakat sanırım kanun hala değişmemiş. Türkçe'm pek iyi değildir. Belgelerden anladğıma göre tek başına doktora gidebilirsin. Ancak muayene sonrasında gerekebilecek herhangi bir müdahale için ailen olmak zorunda.
Benim kuzenim gidiyor bir sorun yaşamadı daha.Burnum akıyor hocam beyin ameliyatına girmeyeceğim ki
Güncel 18 yaş altı olup da yakın zamanda sağlık ocağına gitmiş olan var mı?
Rapor alacaktım da inşallah sorun çıkmaz.
Arkadaşlar geçmiş zamanda bende gidiyordum, ben günümüzü sordum 
Bir kere başıma geldi çünkü.
Bir kere başıma geldi çünkü.
Ya da okula gidip bu günlük izin alabilirim sağlık ocağına gidemiyorum diyerek.
Saat 9'da açılıyor sağlık ocağı orada şansımı deneyip olmazsa okula giderim oradan bilemedim.
Saat 9'da açılıyor sağlık ocağı orada şansımı deneyip olmazsa okula giderim oradan bilemedim.
En kötü gidip aileniz sonradan izinliye çevirtirir ya.Ya da okula gidip bu günlük izin alabilirim sağlık ocağına gidemiyorum diyerek.
En kötü gidip aileniz sonradan izinliye çevirtirir ya.
Benim planım bir gün özürlü bir gün normal gitmek sonra hiç gitmemek. 5 gün çünkü.