Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ben de bunu merak ediyordum. Bugün kapalı ise yarın açık olması pek mümkün değil.
Öğrendim:
Öğrendim:
Resmi tatillerde sağlık ocakları kapalı olacak. Aile hekimleri bu süre zarfında hizmet vermeyecek. Sağlık ocakları 8 Nisan'da açık olacak. 9 Nisan Salı ise yarım gün mesai yapacak.
Ben de bunu merak ediyordum. Bugün kapalı ise yarın açık olması pek mümkün değil.
Öğrendim:
Öğrendim:
Resmi tatillerde sağlık ocakları kapalı olacak. Aile hekimleri bu süre zarfında hizmet vermeyecek. Sağlık ocakları 8 Nisan'da açık olacak. 9 Nisan Salı ise yarım gün mesai yapacak.
- Makaleler
- 7
Resmi tatillerde sağlık ocakları kapalı olacak. Aile hekimleri bu süre zarfında hizmet vermeyecek. Sağlık ocakları bugün (8 Nisan) açık olacak. Yarın (9 Nisan Salı) ise yarım gün mesai yapacak.Hastaneler, 8 Nisan 2024 Pazartesi günü, öğlene kadar mesai yapacak. Öğleden sonra resmi tatil başlayacak. Ramazan Bayramı tarihlerinin resmi tatil olarak değerlendirilmesi sebebiyle hastanelerde poliklinikler açık olmayacak. Acil servisler ise 7/24 nöbette olacak.
Sağlık ocakları ve hastaneler bayramda çalışıyor mu? Bugün ve yarın sağlık ocakları açık mı?
Bugün (8 Nisan) itibarıyla Ramazan Bayramı tatili başladı. Sağlık ocağı, hastane ve polikliniklerin çalışma saatleri de sorgulanıyor. Hasta olan veya ilaç yazdırmaya gidecek olan vatandaşlar sağlık ocağı çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, bugün sağlık ocakları açık mı? Yarın (Arefe günü)...
dotsh
Üstün
Resmi tatillerde sağlık ocakları kapalı olacak. Aile hekimleri bu süre zarfında hizmet vermeyecek. Sağlık ocakları bugün (8 Nisan) açık olacak. Yarın (9 Nisan Salı) ise yarım gün mesai yapacak.
Hastaneler, 8 Nisan 2024 Pazartesi günü, öğlene kadar mesai yapacak. Öğleden sonra resmi tatil başlayacak. Ramazan Bayramı tarihlerinin resmi tatil olarak değerlendirilmesi sebebiyle hastanelerde poliklinikler açık olmayacak. Acil servisler ise 7/24 nöbette olacak.
![]()
Sağlık ocakları ve hastaneler bayramda çalışıyor mu? Bugün ve yarın sağlık ocakları açık mı?
Bugün (8 Nisan) itibarıyla Ramazan Bayramı tatili başladı. Sağlık ocağı, hastane ve polikliniklerin çalışma saatleri de sorgulanıyor. Hasta olan veya ilaç yazdırmaya gidecek olan vatandaşlar sağlık ocağı çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, bugün sağlık ocakları açık mı? Yarın (Arefe günü)...www.dunya.com
Öğrendim:
Bugün açık olacağını yazıyor ama açık değildi. Saat 1.30-2 gibi gitmiştim. Aile hekimi ile işim yok zaten. Boy, kilo ölçümü vs. yaptıracaktım.
Niye kapalı ki? Bayramda millet hasta olmuyor mu?Ben de bunu merak ediyordum. Bugün kapalı ise yarın açık olması pek mümkün değil.
Öğrendim:
- Makaleler
- 1
Bugün açık olacağını yazıyor ama açık değildi. Saat 1.30-2 gibi gitmiştim. Aile hekimi ile işim yok zaten. Boy, kilo ölçümü vs. yaptıracaktım.
Evet bizim burada ki kapalıydı.
Hocam onlarında dinlenmek hakkı.
Yaşadığı yere yakın veya gidemeyecek halde olan hastalar var.
Hastanelerde Acil Servisi diye bir bölüm bulunmakta, resmi tatillerde hasta olursanız gidebilirsiniz.
Fatih'te oturuyorum. En düzgün hastane Çapa'da. Taksiciler almıyor. Bu durumlar için açık kalabailri.Hastanelerde Acil Servisi diye bir bölüm bulunmakta, resmi tatillerde hasta olursanız gidebilirsiniz.
kadirCN
Yetkin
Hastanelerde acil servisi diye bir bölüm bulunmakta, resmi tatillerde hasta olursanız gidebilirsiniz.
Maalesef artık onlarda kapanıyor birer birer bir hastalandım kimse almadı 4 tane hastane gezdik hepsi acilimiz kapandı deyip deyip gönderdi en son bir tanesine gittik test yaptılar onda da ilaç vermediler randevu aldık anca öyle gidebildik size de tavsiyem bir sonraki güne alabiliyosanız hastanelerden randevu alın çünkü acillerde bakmıyolar.