Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben de bunu merak ediyordum. Bugün kapalı ise yarın açık olması pek mümkün değil.

Öğrendim:

Resmi tatillerde sağlık ocakları kapalı olacak. Aile hekimleri bu süre zarfında hizmet vermeyecek. Sağlık ocakları 8 Nisan'da açık olacak. 9 Nisan Salı ise yarım gün mesai yapacak.

Çözüm
Resmi tatillerde sağlık ocakları kapalı olacak. Aile hekimleri bu süre zarfında hizmet vermeyecek. Sağlık ocakları bugün (8 Nisan) açık olacak. Yarın (9 Nisan Salı) ise yarım gün mesai yapacak.

Hastaneler, 8 Nisan 2024 Pazartesi günü, öğlene kadar mesai yapacak. Öğleden sonra resmi tatil başlayacak. Ramazan Bayramı tarihlerinin resmi tatil olarak değerlendirilmesi sebebiyle hastanelerde poliklinikler açık olmayacak. Acil servisler ise 7/24 nöbette olacak.

Resmi tatillerde sağlık ocakları kapalı olacak. Aile hekimleri bu süre zarfında hizmet vermeyecek. Sağlık ocakları bugün (8 Nisan) açık olacak. Yarın (9 Nisan Salı) ise yarım gün mesai yapacak.

Hastaneler, 8 Nisan 2024 Pazartesi günü, öğlene kadar mesai yapacak. Öğleden sonra resmi tatil başlayacak. Ramazan Bayramı tarihlerinin resmi tatil olarak değerlendirilmesi sebebiyle hastanelerde poliklinikler açık olmayacak. Acil servisler ise 7/24 nöbette olacak.

Ben de bunu merak ediyordum. Bugün kapalı ise yarın açık olması pek mümkün değil.

Öğrendim:

Bugün açık olacağını yazıyor ama açık değildi. Saat 1.30-2 gibi gitmiştim. Aile hekimi ile işim yok zaten. Boy, kilo ölçümü vs. yaptıracaktım.

Hastanelerde acil servisi diye bir bölüm bulunmakta, resmi tatillerde hasta olursanız gidebilirsiniz.

Maalesef artık onlarda kapanıyor birer birer bir hastalandım kimse almadı 4 tane hastane gezdik hepsi acilimiz kapandı deyip deyip gönderdi en son bir tanesine gittik test yaptılar onda da ilaç vermediler randevu aldık anca öyle gidebildik size de tavsiyem bir sonraki güne alabiliyosanız hastanelerden randevu alın çünkü acillerde bakmıyolar.