Sağlık raporunda sigara içtiğim anlaşılır mı?

İşten çıkarsa ne çıkarmasa ne allahaşkına zaten dibin dibi o işler.

O zaman sirket goremez sigara ictigimi. Tesekkurler.

Sağlık raporunda sigara içtiğiniz çıkmaz da, doldurduğunuz formda muhtemelen bilgilerin doğruluğunu kabul ettiniz ve yanlış bilgi verdiyseniz bundan doğabilecek zararın sorumluluğunu kabul ettiniz. Yanlış bilgi vermemeniz gerekli.

Hocam ben bakicam 2 3 hafta baktim iciyorlar derim ben icmiyorum dedim ama yeni yeni basladim diye. Sonuc olarak neden basladin diyemez bana.

Hocam ben bakicam 2 3 hafta baktim iciyorlar derim ben icmiyorum dedim ama yeni yeni basladim diye. Sonuc olarak neden basladin diyemez bana.
Hocam deneme süreniz varsa zaten hiçbir şey söylemeden çıkartabilirler. Burada çalıştığınız yer de çok önemli. Eğer büyük bir fabrikada çalışıyorsanız (sigara içmenin sorun olmayacağı örneğin araba fabrikası) bu muhtemelen önemsiz bir detay olarak kalır. Lakin kimya fabrikası gibi sigara içilmemesi gereken bir işletmede çalışıyorsanız direkt işten çıkartılırsınız muhtemelen.

Hocam depo personeli olarak çalışıcagim. Dedigim gibi ilk gittigimde inceleycegim bakalim icen varmi. Saglik raporunda cikmiyorsa bir sorun yok. Ise gitmeden once icerim. Is bitiminde icerim.

Giyim mağazasında.

Hocam depo personeli olarak çalışıcagim. Dedigim gibi ilk gittigimde inceleycegim bakalim icen varmi. Saglik raporunda cikmiyorsa bir sorun yok. Ise gitmeden once icerim. Is bitiminde icerim.
Büyük bir iş yeriyse mola saatleriniz dışında işi bırakıp ekstra sigara molası vereceklerini sanmıyorum. Büyük bir işletmeyse ve sizi işe alan kişi ile karşılaşmayacaksanız (ki karşılaşsanız bile sizi hatırlayacağını sanmam) mola saatlerinizde içmenizde sorun olmaz muhtemelen. İşiniz hayırlı olsun şimdiden.

Sağolun. Vallahi şart olarak en iyisi buydu. Simdi icmiyorum dedim akciger ve solunumda anladigim kadariyla sigara iciyor diye bir tanı koymayacaklar bana. Koyulmuyorsa cok iyi. Sıkıntı yok 1 saat mola var muhtemelen dışarı vs. Yollarlar eger yollarlarsa orda icerim.

Solunumda nefesiniz çok güçsüzse doktor en fazla astım olup olmadığınızı sigara içip içmediğinizi sorar. Orada da hayır dediğinizde kimse araştırıp da yalan söylüyorsunuz demez. Akciğer testinde de sigara içtiğinizin anlaşılması için çok uzun yıllar içmeniz gerekiyor. Yaşınızı bilmiyorum ama profilinizde 25 yazıyor, eğer doğruysa bu yaşlarda akciğerden sigara içtiğinizin anlaşılması imkansız desem yanlış olmaz sanırım.

Hocam profil yanlış yaşım 19. 9 ay önce başladım sigaraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…