Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Bence güzel açıklamış. Olması gerektiği gibi.
Bu kısım her şeyi açıklıyor zaten. Gayet iyi bir açıklama.Ben bir müzisyenim. Siyasi bir kişiliğim yok. Milletimizi temsilen en üst makam olan Cumhurbaşkanlığı daveti üzerine işimi yapmak için oradaydım. Daha önce de birçok farklı kesimi temsil eden konserlerde müziğimi icra ettim.
HDDKullanıyorum
Üstün
Dün bazı arkadaşlara bunu anlatmaya çalıştığımda anlamamışlardı, umarım sanatçının kendi ağzından aldıkları bu cevap ortada siyasi bir kaygının olmadığını anlamalarına yardımcı olmuştur.
@awaxs, hayır sadece senin gibi kendi fikrimi dayatanlardan değilim. Biraz büyüyün. Bu ülkede her kesimden insan var. Yaptığı benim görüşüme de ters ama gidip siyaset yapmıyor. Sagopa her partinin belediyesinde ücretsiz konserler verdi yıllarca. Tek derdi müzik. Hakaretini al münasip bir cebine koy.
Müzisyenim siyasi kimliğim yok.
Vine çekiyorum siyasi kimliğim yok.
Bu ülkede siyasi kimliğinin olmaması ne kadar kolay iş la. Mbappé bile futbolcu olmasına rağmen çıkıp siyasi konuşma yapabiliyor. Ah diktatörkiyem ah.
Vine çekiyorum siyasi kimliğim yok.
Bu ülkede siyasi kimliğinin olmaması ne kadar kolay iş la. Mbappé bile futbolcu olmasına rağmen çıkıp siyasi konuşma yapabiliyor. Ah diktatörkiyem ah.
awaxs
Uzman
@awaxs, hayır sadece senin gibi kendi fikrimi dayatanlardan değilim. Biraz büyüyün. Bu ülkede her kesimden insan var. Yaptığı benim görüşüme de ters ama gidip siyaset yapmıyor. Sagopa her partinin belediyesinde ücretsiz konserler verdi yıllarca. Tek derdi müzik. Hakaretini al münasip bir cebine koy.
O zaman rap müzik yapmayacak kardeşim. Böyle fotoğraf çekinip sonra ben ateistim, beni hep dışladılar, içime kapandım, beni destekleyin demeyecekti.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Güneşten dolayı yaşanan brozlaşma için güneş kremi dışında ne yapılabilir?
- seeraddar
-
-
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi