Türk rapinin milli marşı Sagopa ve Ceza'dır.

Tabanca tüfekle klip çekerek değil, uğruna 1GB kotalı interneti aştırıp 2008 faturasıyla 120TL ödettiği için öyledir.

Benzer senaryo bugün, şehinşah dinlemek için 3000TL fatura ödeyeceksin demek gibi bir şeydir.

Yerli Plaka'yı kim unutabilir yada Holocaust'u. Yani Ceza'nın Türkiye'de en iyisi olması normal.

Diğer sanatçılar doğru düzgün Türkçe bile konuşmuyor. Her şeye de gönderme yapıyorlar. Tüm gündemi yada Rap camiasını bilmiyoruz mesela.

Ceza kral ya. Şarkıları da çok güzel.

Son düzenleme:
Bana böyle geliyor. Türkçe Rap'te çok daha iyi sanatçılar olduğunu düşünüyorum, Şehinşah, Hidra, Sansar, Ceg vs .Sırf Sapoga ve Ceza küs oldukları için çok gündemdeler.
Hidra Battle konusunda çok iyi bir rapci, Sansar zaten Sago vol2, Ceg ise kaasına göre iyi bir rapci.
Şehinşah hiç bir şey değil, Deev sonrası hiç bir işe yarayan albümü yok.

Hepsinin hocaları Sago(+Silahsız Kuvvet +DJ Mic Check) , Ceza, Fuchs ve Fuat. Abartılan bir şey yok bu adamları dinleyebilmen bu dörtlü sayesinde.

Bilmiyorum, millet sadece bir rapçinin abartıldığını söyledim diye saygısızlık yapma diyor ki denmiş de. Bu yüzden abartılıyor, ama rapleri iyi. Bir çoğunun hocası.

Geçen YouTube'da anneme küfretmişlerdi buna benzer bir şey dedim diye :D