Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Hayır, yani genelde. Eski basımsa gayet ideal bir fiyata alıyorlar. Bir çok kitabımı sahaflardan alıyorum ve gerekince sahaflara gayet iyi miktara veriyorum.
0emiray
Yetkin
En son Antalya'daki sahaflar, Amazon'da satılan sıfır kitaplardan daha pahalıya kitap satıyordu.Hayır, yani genelde. Eski basımsa gayet ideal bir fiyata alıyorlar. Bir çok kitabımı sahaflardan alıyorum ve gerekince sahaflara gayet iyi miktara veriyorum.
- Makaleler
- 1
İstanbul Sahaflar Çarşısı candır.En son Antalya'daki sahaflar, Amazon'da satılan sıfır kitaplardan daha pahalıya kitap satıyordu.
En son Antalya'daki sahaflar, Amazon'da satılan sıfır kitaplardan daha pahalıya kitap satıyordu.
Nadirkitap'ta da var öyle şark kurnazları. Satmak istediğim kitap serisi 9 cilt, takım hâlinde bu arada. Hak Dini Kuran Dili.
- Makaleler
- 1
Piyasası hakkında bilgim yok ama dediğim gibi bir fiyat bilgisi alın derim. Özellikle İstanbul'da yaşıyorsanız Sahaflar Çarşısı'na bi bakın derim.Nadirkitap'ta da var öyle şark kurnazları. Satmak istediğim kitap serisi 9 cilt, takım hâlinde bu arada. Hak Dini Kuran Dili.
Elimde, Antoine de Saint-Exupéry'nin kaleme aldığı, Türkçeye Fransızcadan Küçük Prens olarak çevrilmiş Le Petit Prince'in Fransa'da yayımlanan ilk baskısı var. Kitabın kondisyonu gayet iyi. Sizce sahaflar ne kadar verirler?
En son Antalya'daki sahaflar, Amazon'da satılan sıfır kitaplardan daha pahalıya kitap satıyordu.
Hele bir kitapçı var, her AVM'de bulunuyor. İsim vermeyeceğim; sitesinde 120 TL olan kitap, rafta 150 TL ya da daha fazla.
Resim atabilir misin?Elimde, Antoine de Saint-Exupéry'nin kaleme aldığı, Türkçeye Fransızcadan Küçük Prens olarak çevrilmiş Le Petit Prince'in Fransa'da yayımlanan ilk baskısı var. Kitabın kondisyonu gayet iyi. Sizce sahaflar ne kadar verirler?
Hocam, kitap kolilerin içinde bir yerde. Şimdi ulaşmam biraz zor ama şu link'tekinin aynısı: LE PETIT PRINCE by Antoine de Saint-Exupery -1946 1st Gallimard HCDJ - French | eBayHele bir kitapçı var, her AVM'de bulunuyor. İsim vermeyeceğim; sitesinde 120 TL olan kitap, rafta 150 TL ya da daha fazla.
Resim atabilir misin?