Bence o kitap o kadar etmez ama bilemiyorum, ilginç geldi.Hocam, kitap kolilerin içinde bir yerde. Şimdi ulaşmam biraz zor ama şu link'tekinin aynısı: LE PETIT PRINCE by Antoine de Saint-Exupery -1946 1st Gallimard HCDJ - French | eBay
Detaylar
Kim cevapladı?Fransa'da yayımlanan ilk baskı olduğu için değerli, diye düşünüyorum.Bence o kitap o kadar etmez ama bilemiyorum, ilginç geldi.
Alanı var mış demek ki ama bence gereksiz bu fiyata almak. Fakat dediğim gibi alanı var. Sanırım şansınızı deneyin.Fransa'da yayımlanan ilk baskı olduğu için değerli, diye düşünüyorum.
İlk baskıların ederi illa ki kısmen biraz daha farklı olur fakat sahafların çoğunda pek bir değeri olmaz diye düşünüyorum. Meraklılarına, koleksiyonculara satılabilir. Bende de Yüzüklerin efendisi ila Harry Potter ilk baskısı var, inanılmaz fan kitlesi olsa da öyle aman aman bir fark göremiyorum sitelere biraz bakındığımda.Hocam, kitap kolilerin içinde bir yerde. Şimdi ulaşmam biraz zor ama şu link'tekinin aynısı: LE PETIT PRINCE by Antoine de Saint-Exupery -1946 1st Gallimard HCDJ - French | eBay