Sahaflara kitap satan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tjrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 702
  • Etiketler Etiketler
    kitap

tjrr

Yetkin
Yer
Ankara
Merhaba,

Elimde epey eski basım bir kitap serisi var. Sahaflar alım yaparken fiyattan çok kısıyorlar mı; merak ediyorum...

Şimdiden gelecek cevaplar için teşekkür ederim...

Hayır, yani genelde. Eski basımsa gayet ideal bir fiyata alıyorlar. Bir çok kitabımı sahaflardan alıyorum ve gerekince sahaflara gayet iyi miktara veriyorum.

Hayır, yani genelde. Eski basımsa gayet ideal bir fiyata alıyorlar. Bir çok kitabımı sahaflardan alıyorum ve gerekince sahaflara gayet iyi miktara veriyorum.
En son Antalya'daki sahaflar, Amazon'da satılan sıfır kitaplardan daha pahalıya kitap satıyordu.

Nadirkitap'ta da var öyle şark kurnazları. Satmak istediğim kitap serisi 9 cilt, takım hâlinde bu arada. Hak Dini Kuran Dili.
Piyasası hakkında bilgim yok ama dediğim gibi bir fiyat bilgisi alın derim. Özellikle İstanbul'da yaşıyorsanız Sahaflar Çarşısı'na bi bakın derim.

Elimde, Antoine de Saint-Exupéry'nin kaleme aldığı, Türkçeye Fransızcadan Küçük Prens olarak çevrilmiş Le Petit Prince'in Fransa'da yayımlanan ilk baskısı var. Kitabın kondisyonu gayet iyi. Sizce sahaflar ne kadar verirler?

Sahaflara kitap satışı konusunda birçok amil bedel konusunda değişkenliğe sebep olabiliyor. Birkaç sahaftan fikir almanız en doğrusu.

En son Antalya'daki sahaflar, Amazon'da satılan sıfır kitaplardan daha pahalıya kitap satıyordu.

Hele bir kitapçı var, her AVM'de bulunuyor. İsim vermeyeceğim; sitesinde 120 TL olan kitap, rafta 150 TL ya da daha fazla.

Resim atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…