Merhaba arkadaşlar, annem bana iş bulmuş. Facebook'tan bulduğu için çok güvenemedim, WhatsApp'tan adamlara ulaştım ve aşağıdaki mesajı attılar. Sizce bu işte güvenlik sıkıntısı veya dolandırıcılık olabilir mi? Bana nedense Sahibinden'deki oto dolandırma bot'larının yerini alacakmışım gibime geldi.
Merhaba,
Bizim işimiz, Sahibinden.com üzerinden kiralık daire ilanı oluşturmaktır. Günde sadece birkaç saatinizi ayırarak, evinizden çalışabileceğiniz kolay bir iş modelidir.
İşin Tanımı:
Size hazır daire ilan bilgileri verilecektir.
İlanı Sahibinden.com üzerinden sadece mesajla iletişim seçeneği açık olacak şekilde paylaşmanız yeterlidir.
İlanınıza mesaj atan kişilere tek yapmanız gereken, aşağıdaki cevabı kopyalayıp göndermek:
" Merhaba ''' numara var sansürledim "
Ödeme:
Günlük 1500 TL ödeme yapılır.
Ödemeler, ilan aktif kaldıktan sonra 24 saat içinde IBAN’ınıza yatırılır.
Çalışma Saatleri:
Net bir mesai yok. İlan yayında olduğu sürece gelen mesajlara yanıt vermeniz yeterlidir.
⚠ Önemli Not:
Sahibinden.com ilan kuralları gereği, ilanın sizin tarafınızdan verilmesi gerektiği belirtilir.
Bu sebeple, ilanı siz veriyor olacaksınız ama içerik ve yönlendirme tamamen tarafımızdan sağlanmaktadır.
Sadece sizin adınıza ilan verilmesi gerektiği için tarafınıza ödeme yapılmaktadır.
İşiniz sadece ilan paylaşımı ve mesajlara otomatik cevap vermektir.
Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa hemen ilan bilgilerini paylaşabilirim, işe başlayabiliriz.