Param Guvende'nin nasil calistigini biliyorsan sorun degil. PS5 slim ornegin 22K. Sahibinden'de 1200 TL falan ekliyor. Sorun cikarsa cihazi iade ediyorsun ve parani geri aliyorsun. Ama sadece saticiya odeneni. Sahibinden aldigi komisyonu iade etmez. Bilgin olsun.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Tabii. Kisisel tercih. Nasil mutlu olacaksan oyle tercihini yap.Takıntı demeyelimde ilk PS 5'im olacağı için sıfır olmasını istiyorum daha çok tatmin olurum.
Spartan
Başarılı
Hocam param güvende ile alıyosan çok fazla dert etmene gerek yok. PS dediğimiz cihazlar kapalı kutu bozulma ihtimali çok düşük olan cihazlar. Zaten 0 olarak alacakmışsın Ekranı bağla çalıştır sorunsuz çalışıp açılırsa hayırlı olsun ozaman zaten.Takıntı demeyelimde ilk PS 5'im olacağı için sıfır olmasını istiyorum daha çok tatmin olurum.
erdym
Üstün
Kapalı kutu alacağım için bozuk olma ihtimali nasıl oluyor? Üretim hatası falan olursa mı? Hiç bozuk PS 5 görmedim çünkü bilmediğimden soruyorum.
Esnafda kapalı kutuya dikkat etmek çok önemli cihazı tekrar paketlemek bir Çin malı bandrole bakar özellikle fan tarafındaki kapağı açıp fanlarda toz birikmiş mi bir bak daha sonra HDMI bölgesinde çizikler var mı ayrıyeten cihaz üstünde dikkat çeken kaplama veya ışık yansımasıyla cihaza dokunmadan önce parmak izi var mı bunların hepsine bak özellikle eldivenle açıp video çekersen böyle bir durumda karşı taraf tamamen haksız çıkar.
O zaman sıfır alacaksanız sahibinden almanızı önermem, orada sıfır ürün yazsa bile doğruyu söyleyip söylemediği kesin değil belki kullanılmıştır.Takıntı demeyelimde ilk PS 5'im olacağı için sıfır olmasını istiyorum daha çok tatmin olurum.
b3nt
Başarılı
O zaman sıfır alacaksanız sahibinden almanızı önermem, orada sıfır ürün yazsa bile doğruyu söyleyip söylemediği kesin değil belki kullanılmıştır.
Hocam A101'den 26k ya cdli Slim aldım. Daha gelmedi. İyi midir?