yusufumm07
Bilgin
Ahlak yok bunlarda ..
Adresi bulmaları kolay iş zaten, direkt olarak telefon numarası üzerinden de tespit yaparlar yetkili merciler. Ekstra olarak sarı site yönetiminin bu tür sistemleri geliştirmeleri gerekiyor çünkü çok fazla açık barındırabiliyor.
Ekran kartı vs, şeylerde 2 gün test yapacaksın o iş içinde de iyi bir şey. Satıcı istediği kadar benim acil ihtiyacım var onay verin desin, ben şahsen vermem 2 gün test yaparım 2. gün son saate kadar bir sorun çıkmazsa ertesi gün onaylanır zaten.O kadar e-Devlet onayı falan alıyor bir şey yapar herhalde sahibinden. Sadece kargoyu ucuza getirmek için kullanılır şu Param Güvende. Başka bir işe yaramaz.
Ekran kartı vs, şeylerde 2 gün test yapacaksın o iş içinde de iyi bir şey. Satıcı istediği kadar benim acil ihtiyacım var onay verin desin, ben şahsen vermem 2 gün test yaparım 2. gün son saate kadar bir sorun çıkmazsa ertesi gün onaylanır zaten.
Evet bir şey demedim ki zaten, ilk mesajımda bahsettim. Alıcıyı koruyor işte. Satıcı için sıkıntı.Tamam 1 gün 23 saat sonra iade verip taş yollarım ben de. Geldiği kutuya ağırlığı tutturacak taş koyarım olay biter.
Sistem satıcıyı değil alıcıyı koruyor tamamen