Adresi bulmaları kolay iş zaten, direkt olarak telefon numarası üzerinden de tespit yaparlar yetkili merciler. Ekstra olarak sarı site yönetiminin bu tür sistemleri geliştirmeleri gerekiyor çünkü çok fazla açık barındırabiliyor.

Böyle bir işe kalkışan biri her ihtimali düşünmüştür. Fake no, şubeden almıştır. O yüzden kameradan tespit edilir.

O kadar e-Devlet onayı falan alıyor bir şey yapar herhalde sahibinden. Sadece kargoyu ucuza getirmek için kullanılır şu Param Güvende. Başka bir işe yaramaz.
Ekran kartı vs, şeylerde 2 gün test yapacaksın o iş içinde de iyi bir şey. Satıcı istediği kadar benim acil ihtiyacım var onay verin desin, ben şahsen vermem 2 gün test yaparım 2. gün son saate kadar bir sorun çıkmazsa ertesi gün onaylanır zaten.

Ekran kartı vs, şeylerde 2 gün test yapacaksın o iş içinde de iyi bir şey. Satıcı istediği kadar benim acil ihtiyacım var onay verin desin, ben şahsen vermem 2 gün test yaparım 2. gün son saate kadar bir sorun çıkmazsa ertesi gün onaylanır zaten.

Tamam 1 gün 23 saat sonra iade verip taş yollarım ben de. Geldiği kutuya ağırlığı tutturacak taş koyarım olay biter.
Sistem satıcıyı değil alıcıyı koruyor tamamen

Param Güvende aynı zamanda taksitle ikinci el ürünler almanıza olanak sağlar. Güvenilir birine sattığınız sürece sorun yok. Ayrıca bir zahmet çok pahalı şeyleri gidip elden satın.

Tamam 1 gün 23 saat sonra iade verip taş yollarım ben de. Geldiği kutuya ağırlığı tutturacak taş koyarım olay biter.
Sistem satıcıyı değil alıcıyı koruyor tamamen
Evet bir şey demedim ki zaten, ilk mesajımda bahsettim. Alıcıyı koruyor işte. Satıcı için sıkıntı.

Bu yüzden elden satış yapıyorum. Risk almaya hiç gerek yok. Araç satarken de aynı şehirden alıcı bulmuştum. Hiç sevmiyorum başka şehire ürün yollamayı ve adam getirtmeyi. Gelince öyle bir pazarlığa oturuyor ki geldik işte sat manasında.

Bulup o kişiyi linç etse haklı.

Etse eder. Kargo kodu veriyorlarda etiketi gözünün önünde yapıştırıyorlar. Dikkat etsen nereye gittiğini kapı numarasına kadar kolayca öğrenirsin. Yani en kötü alıcı kargoyu soruyor. Fotoğrafını çekmemi istedi der yine çekersin.

Aldığınız sattığınız adamların profiline bakın önce. 10 ve üzeri kargolu satış ve olumsuz yorum yoksa okeydir genelde. Sıfır kargo sıfır yorum. İçe kurt düşürür.

Bu olay yaşanacak yeni dolandırıcılık vakalarına örnek ve ışık tutmuştur. Ders niteliğindedir. Artık kurnazlar daha cüretkardır. Sahbinden'in mağduriyeti gidermekten başka şansı yoktur. Yoksa imajı zedelenir.