Sahibinden üzerinden parça alıp satarak para kazanmak mümkün mü?

Pazarlık yoktur. Son fiyat 4500.

+ Merhaba 2500'e kargo ile anlaşırım.

Pazarlık yoktur. Son fiyat 4500.

+ Merhaba 2500'e kargo ile anlaşırım.

Durumum yok engelli kardeşime alacağım diye bir günde 3 farklı kişi aradı artık numaramı gizliyorum. Absürt olan benden almaya çalışan kişi benim cihazımın serisini yapmış her renk var adamın hesabında.

İfadeler: 409
Durumum yok engelli kardeşime alacağım diye bir günde 3 farklı kişi aradı artık numaramı gizliyorum.

1 saat içinde 5 farklı hesaptan aynı ürüne farklı farklı tekliflerde bulunan kendini üstün zekalı bulan arkadaş vardı. Tüm hesaplarını engelledim. Bunu yapmanızı bekledi sanırım.

Yüzsüzlüğün son seviyesi, evet diyor bir de.

Bir ara DDR2 sistemimden kurtulmak için bu işe bulaştım.

Çok stresli oluyor bazı zamanlar ve her şeye karşı hazırlıklı olman lazım alıcıların ne yapacağı belli olmuyor bazen.

Sonuç olarak kendime DDR4 sistem toplayıp amacımı tamamladım ve sadece sıfır ürünleri kargo yaptım uğraşmamak için diğerlerini elden verdim ama iyi fiyata alıp satman lazım uyguna ürün bulmak uğraştırabilir.

Param Güvende de riskli aslında. Satıcıdan çok alıcıyı koruyan bir sistem hatta sırf bu yüzden çoğu dükkan sahibinden yerine özel kargo kullanıyor çünkü telefon parçalarını söküp iade gönderenler oluyor.

Aslında çok kargo yapmadım. Param Güvende sistemini kullanmadan yaptım bu arada. Zaten satışım olduğundan alıcılar güveniyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…