Pazarlık yoktur. Son fiyat 4500.

+ Merhaba 2500'e kargo ile anlaşırım.

Durumum yok engelli kardeşime alacağım diye bir günde 3 farklı kişi aradı artık numaramı gizliyorum. Absürt olan benden almaya çalışan kişi benim cihazımın serisini yapmış her renk var adamın hesabında.

Durumum yok engelli kardeşime alacağım diye bir günde 3 farklı kişi aradı artık numaramı gizliyorum.

1 saat içinde 5 farklı hesaptan aynı ürüne farklı farklı tekliflerde bulunan kendini üstün zekalı bulan arkadaş vardı. Tüm hesaplarını engelledim. Bunu yapmanızı bekledi sanırım.

Katılıyorum bende bu işi güzel getirisi var diye arada yapıyorum ve özellikle telefon ve ekran kartı çok riskli ama güzel getiriyor. Bende şu an 3 tane ekran kartı var ve rastgele i7 ve Pentium arası işlemcilerin olduğu bir kutum var. Böyle tekli parçalara anakart bulup test etmek riskli olduğundan telefon gibi cihazlara o telefon atıyorum değeri 10 ise 7 ye takaslıyorum. Özellikle iPhone cihazlarda vidaların durumunu kontrol edip daha sonradan uygulamayla kontrol ederek alıyorum.
Bu arada bilgin olsun özellikle dediğin RAM işini hiç tavsiye etmiyorum doğru düzgün kazandırmıyor ve piyasası dolu tavsiyem ekran kartları veya telefonlar üzerinden gitmen özellikle iPhone piyasası deli gibi dönüyor. Ben genel olarak 6S ve 8 arası telefonları topluyorum çünkü hem hala anlamsız bir talep var hem de yurt dışı cihazları kullanmaya yarıyorlar fakat tabii ki getirisi daha az.

Öyle demeyin size iyisi denk gelmiş :D

Eki Görüntüle 98011
Yüzsüzlüğün son seviyesi, evet diyor bir de.

Bir ara DDR2 sistemimden kurtulmak için bu işe bulaştım.

Çok stresli oluyor bazı zamanlar ve her şeye karşı hazırlıklı olman lazım alıcıların ne yapacağı belli olmuyor bazen.

Sonuç olarak kendime DDR4 sistem toplayıp amacımı tamamladım ve sadece sıfır ürünleri kargo yaptım uğraşmamak için diğerlerini elden verdim ama iyi fiyata alıp satman lazım uyguna ürün bulmak uğraştırabilir.

Bir ara DDR2 sistemimden kurtulmak için bu işe bulaştım.

Çok stresli oluyor bazı zamanlar ve her şeye karşı hazırlıklı olman lazım alıcıların ne yapacağı belli olmuyor bazen.

Sonuç olarak kendime DDR4 sistem toplayıp amacımı tamamladım ve sadece sıfır ürünleri kargo yaptım uğraşmamak için diğerlerini elden verdim ama iyi fiyata alıp satman lazım uyguna ürün bulmak uğraştırabilir.

Param Güvende de riskli aslında. Satıcıdan çok alıcıyı koruyan bir sistem hatta sırf bu yüzden çoğu dükkan sahibinden yerine özel kargo kullanıyor çünkü telefon parçalarını söküp iade gönderenler oluyor.

Param Güvende de riskli aslında. Satıcıdan çok alıcıyı koruyan bir sistem hatta sırf bu yüzden çoğu dükkan sahibinden yerine özel kargo kullanıyor çünkü telefon parçalarını söküp iade gönderenler oluyor.

Aslında çok kargo yapmadım. Param Güvende sistemini kullanmadan yaptım bu arada. Zaten satışım olduğundan alıcılar güveniyordu.