30362

Becerikli
Merhaba, Sahibinden Param Güvende & Dolap ile 2.el sistem toplamayı düşünüyorum. Sahibinden Param Güvende'den ya da Dolap'tan sistem toplamak güvenilir mi? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen şans işi, Param güvende sistemi olmasının bir önemi yok tüm parçaları aynı zamanda alıp kurup test etmen gerekiyor ki herhangi bir sorun varsa ona göre önlem alabilesin. Yoksa belirli bir süre içinde aldığın ürünleri onaylaman gerekiyor bu yüzden aynı zamanda alman lazım sorun olmamasını istiyorsan.

Güvenilir. İade hakkın var sorun yaşaman durumunda. Fakat Dolap'tan sistem toplanmaz. Komisyon oranları yüksek. Sahibinden'i tercih edin.

Tamamen şans işi, Param Güvende sistemi olmasının bir önemi yok tüm parçaları aynı zamanda alıp kurup test etmen gerekiyor ki herhangi bir sorun varsa ona göre önlem alabilesin. Yoksa belirli bir süre içinde aldığın ürünleri onaylaman gerekiyor bu yüzden aynı zamanda alman lazım sorun olmamasını istiyorsan.

İşlemci, ekran kartı ve RAM alırken mümkünse benchmark sonuçlarını iste.

Cevap veren herkese cok teşekkür ederim ayrıca üründe sorun yaşarsam iade nasıl işliyor ve parcaları alırken neye dikkat etmem gerek (not: Örnek olarak ekran kartı)

Cevap veren herkese cok teşekkür ederim ayrıca üründe sorun yaşarsam iade nasıl işliyor ve parcaları alırken neye dikkat etmem gerek (not: Örnek olarak ekran kartı)
Canli destege yazarsan yardimci oluyorlar. Ben PC bilesenlerine fazla hakim degilim. Diger arkadaslar yardimci olacaktir.

Dolap'ta anlaşmazlıklar için hakem heyeti bile vardı. Ne kadar işlevseldi bilmiyorum ama vardı ve taraflar arası ihtilaflarda başvuruluyordu. Sahibinden ürünün ne olduğuyla ilgilenmiyordu, alıcıdan çok satıcı mağduriyeti duydum. Tabii durum satılan ürün gamına göre de ciddi değişiklik gösteriyor. Satıcı seçmek kadar müşteri seçmek de önemli olmaya başlıyor.