EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Telefonumu çok acil şekilde satmam gerekiyor, ortalamaya göre düşük fiyat koydum ancak görüntülenme 5-10 kişi geçmiyor, vitrin ilan veya diğer adıyla öne çıkarma satın alırsam daha kısa zamanda satılır mı yoksa sadece göz mü boyuyorlar?

Telefonumu çok acil şekilde satmam gerekiyor, ortalamaya göre düşük fiyat koydum ancak görüntülenme 5-10 kişi geçmiyor, vitrin ilan veya diğer adıyla öne çıkarma satın alırsam daha kısa zamanda satılır mı yoksa sadece göz mü boyuyorlar?

Vitrine gerek yok hocam güzel detaylı başlık ve kalın yazı diye bir şey var onu alınca işe yarıyor. (hard diskimi 1 saat içinde sattım)
Letgo'dan satamadım ben bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürüne bağlı hocam. Emin olun sahibindende en çok bakılan araba Ferrari'ya da Bugatti'dir. Alan var mı? Yok. Boşuna vitrine falan koymayın. Kalın yazı yaptıracaksanız ekstradan yaptırın derim ama öyle çok para harcayıp ilanı öne çıkartmayın. Letgo'da öne çıkarma işe yarayabiliyor ancak sahibinden de pek fazla ise yaramıyor. Ürün zaten ikinci elde tutulan bir ürünse öne çıkarmalara bile gerek yok. İyi fiyat yazın yeterli.