Ben de satıcı Amazon olmadıkça fark etmiyor dedim.24 25k ya Amazon'dan alabilir dedim. Amazon satıyor demedim?
Detaylar
Kim cevapladı?Site neden farketsin ki anlamadım.Sarı siteden almak ne kadar güvenilir olur orası ayrı.
@Eagles, mağazası olduğunu söylemiş ama İstanbul'da. Eğer aynı şehirde olsa daha kabul edilebilinir olurdu şahsen.
Pasajda Turkcell satıyormuş ama stoklar bitmiş. Bitmese oradan al diyecektim.
- Makaleler
- 6
Ben de satıcı Amazon olmadıkça fark etmiyor dedim.
O zaman PTT'den alsın? En azından en uygun orada satılıyor. PTT'den daha iyidir.
İthalatçı garantili ürünlerde kaliteli garanti hizmeti beklemeyin. Satıcı garantili demek oluyor, ithalatçı garantili kelimesi.
Yani, "garantisi benim" lafı gerçek oluyor.
- Makaleler
- 6
Ankara'da güvenilir satıcı yok mu hocam? En azından olaki sorun çıkarsa dükkanına gidersin kargoyla uğraşmazsın.
Garanti dısında nasıldır, bazı kötü yorumlar gördüm ve siparişi az bu düşündürüyor.İthalatçı garantili ürünlerde kaliteli garanti hizmeti beklemeyin. Satıcı garantili demek oluyor, ithalatçı garantili kelimesi.
Hocam ben böyle aldım. Telefon açtım, bana bir tane ayırır mısın gelip alacağım dedim. Kadıköy metrosuna binip, gidip aldım. İnternet üzerinden almadım. Hepsiburada üzerinden tespit etmiştim bu satıcıyı. Adam ayırdı bana çift kollu. Sonra oraya gidince, ufak tefek hediyelerde verdiler. Ankara'da Fly Technology var, oda iyi. @Aakons
O daha mantıklı ama internette hic görmedim. Biliyorsanız söyleyebilirsiniz.Ankara'da güvenilir satıcı yok mu hocam? En azından olaki sorun çıkarsa dükkanına gidersin kargoyla uğraşmazsın.
En ucuz Pttavm'de satılmıyor. Emin misiniz?O zaman PTT'den alsın? En azından en uygun orada satılıyor. PTT'den daha iyidir.
Kaç bine alıyorsunuz bu arada?Ankara'dayım, Sahibinden üzerinden Kahraman Konsol'dan PS5 sipariş vermeyi düşünüyorum. Güvenilir mi? Sorun yaşar mıyım? Bilmem gereken bir şey var mı? 2 yıl garanti diyorlar, garantisi nasıldır?
Fly technology ilk kez duydum arastiracagim.Hocam ben böyle aldım. Telefon açtım, bana bir tane ayırır mısın gelip alacağım dedim. Kadıköy metrosuna binip, gidip aldım. İnternet üzerinden almadım. Hepsiburada üzerinden tespit etmiştim bu satıcıyı. Adam ayırdı bana çift kollu. Sonra oraya gidince, ufak tefek hediyelerde verdiler. Ankara'da Fly Technology var, oda iyi. @Aakons
23k.En ucuz Pttavm'de satılmıyor. Emin misiniz?
Kaç bine alıyorsunuz bu arada?
Yeni konular
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar