Merhaba dostlar, Sahibinden'de Param Güvende ile bir SSD satıyorum. Ürün alıcıya ulaşıyor ve ödemeyi henüz onaylamadan önce "Bu SSD'nin sağlığı 24" diye bana yazıyor. Satmadan önce ben aşağıdaki testleri yapmıştım ve ürün ilanına aynen görsellerini eklemiştim. Alıcı ürünü reddedebilir mi? Reddetmesi haklı mı?
SSD: Corsair FORCE LE200 120 GB Eki Görüntüle 120408Eki Görüntüle 120409Eki Görüntüle 120410
SSD umarım sizin gönderdiğiniz gibi size geri gelir, pek sanmıyorum ama . Size umarım bir deneyim olur ve bu iğrenç sistemi bir daha kullanmazsınız. Keşke satmadan önce bu sistemi biraz araştırsaydınız.
Sattığın ürün değil onun bozuk ssdsi gelecek geri. Malesef sarı sitenin dolandırıcılarının gözde taktiği. Bizim arkadaş orjinal parfüm satmıştı. Sahte bu diye iade etmişler. İçindeki orjinal parfümü içinden alıp ucuz imitasyon koyup geri gönderdiler. Para adama geri gitti parfüm de onda kaldı.
Sattığın ürün değil onun bozuk ssdsi gelecek geri. Malesef sarı sitenin dolandırıcılarının gözde taktiği. Bizim arkadaş orjinal parfüm satmıştı. Sahte bu diye iade etmişler. İçindeki orjinal parfümü içinden alıp ucuz imitasyon koyup geri gönderdiler. Para adama geri gitti parfüm de onda kaldı.
İadeyi teslim aldım, model numarası aynı ama kutusuz göndermiş. Yazdım ve bu cevabı verdi, ne yapayım sizce? SSD'yi ise bir arkadaşıma vereceğim, daha satmakla uğraşamam.
İadeyi teslim aldım, model numarası aynı ama kutusuz göndermiş. Yazdım ve bu cevabı verdi, ne yapayım sizce? SSD'yi ise bir arkadaşıma vereceğim, daha satmakla uğraşamam. Eki Görüntüle 122047