Corsair'in SATA SSD üretmeyi bırakmasıyla ilgisini anlayamadım hocam. İkinci el olarak sattım zaten.
Bu SSD artık ikinci el değil antika kategorisine giriyor.
Corsair'in SATA SSD üretmeyi bırakmasıyla ilgisini anlayamadım hocam. İkinci el olarak sattım zaten.
SSD Yerine HDD bile gelebilir.Merhaba dostlar, Sahibinden'de Param Güvende ile bir SSD satıyorum. Ürün alıcıya ulaşıyor ve ödemeyi henüz onaylamadan önce "Bu SSD'nin sağlığı 24" diye bana yazıyor. Satmadan önce ben aşağıdaki testleri yapmıştım ve ürün ilanına aynen görsellerini eklemiştim. Alıcı ürünü reddedebilir mi? Reddetmesi haklı mı?
SSD: Corsair FORCE LE200 120 GB
Eki Görüntüle 120408Eki Görüntüle 120409Eki Görüntüle 120410
Daha önce daha pahalı birkaç satış yaptım ama dolandırılırsam bile çok önemli olmaz, birkaç yüz lira maliyetle tecrübe edinmiş oluruz.SSD umarım sizin gönderdiğiniz gibi size geri gelir, pek sanmıyorum ama. Size umarım bir deneyim olur ve bu iğrenç sistemi bir daha kullanmazsınız. Keşke satmadan önce bu sistemi biraz araştırsaydınız.
Bari 120 GB gelsin GTA falan kurayım en azından
Keşke en baştan hiç almasaydı o zaman.Bu SSD artık ikinci el değil antika kategorisine giriyor.
Sattığın ürün değil onun bozuk ssdsi gelecek geri. Malesef sarı sitenin dolandırıcılarının gözde taktiği. Bizim arkadaş orjinal parfüm satmıştı. Sahte bu diye iade etmişler. İçindeki orjinal parfümü içinden alıp ucuz imitasyon koyup geri gönderdiler. Para adama geri gitti parfüm de onda kaldı.
Çok sıkıntı iş ya. Hiç sorumluluk da almıyorlar, polise gidin diyorlarmış.Sattığın ürün değil onun bozuk ssdsi gelecek geri. Malesef sarı sitenin dolandırıcılarının gözde taktiği. Bizim arkadaş orjinal parfüm satmıştı. Sahte bu diye iade etmişler. İçindeki orjinal parfümü içinden alıp ucuz imitasyon koyup geri gönderdiler. Para adama geri gitti parfüm de onda kaldı.
Aynen polise git biz onlar bişi isterse sana destek olcaz diyolar. Kim öle kim kala. İspat etmek zor bu işleri. En temizi elden satican al ver bitti.Çok sıkıntı iş ya. Hiç sorumluluk da almıyorlar, polise gidin diyorlarmış.
Param güvende alıcı için iyi bir sistem. Satıcı iseniz asla bulaşmayın bu sisteme.
Bozuk ürünü büyük ihtimal size geri yollayacaklar.
İadeyi teslim aldım, model numarası aynı ama kutusuz göndermiş. Yazdım ve bu cevabı verdi, ne yapayım sizce? SSD'yi ise bir arkadaşıma vereceğim, daha satmakla uğraşamam.Aynen polise git biz onlar bişi isterse sana destek olcaz diyolar. Kim öle kim kala. İspat etmek zor bu işleri. En temizi elden satican al ver bitti.
Ücretli kargo ile bir şekilde kutusunu da göndermesini isteİadeyi teslim aldım, model numarası aynı ama kutusuz göndermiş. Yazdım ve bu cevabı verdi, ne yapayım sizce? SSD'yi ise bir arkadaşıma vereceğim, daha satmakla uğraşamam.
Eki Görüntüle 122047