Sahip olduğunuz kötü bir alışkanlığınız var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seraphenthia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

Seraphenthia

Yetkin
Şu anda ya da geçmişte sahip olduğunuz ve bırakmak istediğiniz/bırakmayı düşündüğünüz kötü bir alışkanlık veya başka bir şey (insan, eşya gibi alışkanlık dışında akla gelebilecek bir şey) var mı?

Benim sigara veya alkol gibi bağımlılıklarım yok, ancak bir dönem MOBA bağımlılığım vardı. Saatlerce oynuyor, başka bir şey yapmıyordum. Oynamayı bıraktıktan sonra fark ettim ki hayatım daha da güzelleşti. Dizi/film izlemeye zaman ayırabiliyordum, günlük stres seviyem iyice azaldı, RP veya sakin oyunlar oynamaya başladım, yabancı dilimi geliştirmeye başladım... Kısacası, hayatım daha da güzelleşti. Benim gibi olan varsa da ona tavsiyem, çat diye bırak gitsin. Sigarayı nasıl birden pat diye bırakıp devam etmezsiniz, bu da öyle. Emin olun, hayat daha güzel olacaktır.

(MOBA oyun pişmanlıktır.)

Son düzenleme:
Geçmişte bir oyun oynuyordum. Bazı olaylar geçince bıraktım iyiki de. Şimdilik ise Techolay'ı ve müzik dinlemeyi bıraksam iyi olur diye düşünüyorum.

Ula öyle bize düzeltilmiş ki cümlelerin yarısı değişmiş. İlk başta ne yazdığımı da unuttum. Bu kadar değiştirebildim

Bu cümleler/kelimeler neden değişiyor ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı dürüstlük. Sevdiğim insanlar üzülmesin diye dürüst davranıyorum aslında, onların üzülmesine sebep oluyor bazen. Ama bunu onları üzmek için değil, üzüldükleri konuya kafayı takıp kendilerini harap etmeye daha uzun süre devam etmesinler diye yapıyorum.

MOBA oyun oynamak olabilir cidden. 2 gün sonra mobil için yeni bir MOBA daha çıkacak ve ben onu da oynayacağım.
O hangisi?
Ben mobilde sadece MLBB oynuyordum. Onu da yıllarca oynadığım için bırakamadım. Son zamanlarda da oyun iyice bozunca saldım gitti. Ama aklım hâlâ ergenken yaptırdığım oyun içi paralarda :/

Çok fazla ellerimi yıkıyorum. Hayatımı zehir ediyor bu durum.

@Seraphenthia Honor of Kings. Kapalı betada mekanikleri hoşuma gitmişti. MLBB bana çok basit geliyor. Geçen tekrar yükleyip %90 winrate ile elmas olup tekrar sildim. (Adı galiba elmas değil ama olsun. Siz anladınız.)

Modlar. Gizli bilgi bak silecem.
Öyleymiş galiba
Şimdi düzelt tuşuna bastım ama kelimeler falan değişmedi. Daha önce düzelt özelliğini kullanmadığım için bilmiyordum. Neyse canları sağ olsun. Doğrusu neyse onu yapacaklarına eminim. Değişmesi çokta büyük bir sıkıntı değil zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…