keremxmetin

Çalışkan
Değerli dostlar kimseye derdimi açıklayamadığım için çaresiz sorularıma cevap alamadığım için sizinle paylaşmak istiyorum. Bir konu daha açmıştım şikayet ve iç dökme konusuydu eğer sitenin işleyişine zarar veriyorsam özür dilerim 🙏

Kendi imkanlarımla yürüyüş yapıyorum kilo vermeye çalışıyorum bir diğer neden ise kafamı dağıtmak istiyorum ama durduk yere sinirleniyorum. Belediye'nin yaptığı spor ekipmanlarını kırmışlar oraya gidip spor yapıp evime dönüyordum ama yani 2 3 tane kendini bilmezin yaptığı şey denilen bu ahlaksızlığa neden normal karşılıyor olduk? Sayfalar dolusu sığamayacak tarihimizi bu güzel topraklarımızı işgal etmek için düşmana gerek var mı?

Herkes vatan millet Sakarya diyor bu yapılan ahlaksızlığa o yapan kişiyi bulup Türkiye aleyhine konuşsak acaba ne tepki verir? Aileme danışıyorum normal karşılıyor bana dedikleri kime ne anlatacaksın hangi biriyle uğraşacaksın diyor. Vallahi anlamıyorum sorunu kendimde arıyorum zaten takıntılıyım bir şeyi kafamdan atamıyorum. Çocuk işi diyoruz bunu büyükler dahi yapıyor. Oturma bankını kırıp semaver yapan insanlar var böyle insanlardan bahsediyoruz. Kafamdan atamıyorum ahlaksızlığı zaten takıntılı olmasam boş ver diyeceğim. Allah sonumuzu hayır etsin.

20260330_193717.webp

20260330_193656.webp

Son düzenleyen: Moderatör: